2777
2789
عنوان

مامانا کمک کنید

61 بازدید | 9 پست

بچه ام چند روزه اصلا غذا نمیخوره حتی غذاهایی که دوست داره مریض هم نیست برای همه چی بهانه میره و تا یه قاشق خورده یا نخورده میگه تیزه

دیگه دارم عصبی میشم اصلا اینجوری نبود همه چی دوست داشت

راهنماییم کنید چکار کنم غذا بخوره ۲ سال و ۴ ماهشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چک ‌کن ببین دهنش آفت نزده؟

نه نزده عزیزم

خیلی وسواسی شده نعنا تو غذا ریختم میگه مورچه ست نمیخوام بهانه های الکی میگیره قبلا تا سفره باز میشد میومد پای سفره و میگفت غذا میخوام ولی الان 😭😭😭😭

دهنش آفت نداره؟  ماکارونی اینا درست کن بذار با دست خودش بخوره

خودش همیشه سفارش ماکارونی رو میداد الان هر چی میارم میگه دوست ندارم

اصلا بی خودی و بی دلیل اینطوری شده وسواس شدید پیدا کرده

فقط میخوام گشنه نمونه با بازی بهش نون میدم و میخوره

ببرش بهداشت یا دکتر 🙁

دکترش که دوره باید باباش بیاد ببرمش بهداشتم بردم از دوسالگیش وزن نگرفته بود هیچ کاری هم نکردن فقط میگن مقوی بده انگار بلد نیستم ارجاع هم میده به پزشکش میگه برای چی اومدی پیش من کلا چهار تا بی سواد دور هم جمع شدن دیگه داره اشکمو در میاره

دعا کن عزیزم

دکترش که دوره باید باباش بیاد ببرمش بهداشتم بردم از دوسالگیش وزن نگرفته بود هیچ کاری هم نکردن فقط می ...

توکل به خدا

درست میشه

بچه ها باید یکم اعصاب مامانا رو خورد کنن تا بزرگ شن دیگه

هیچ بچه ای هم کوچولو نمیمونه

😘

توکل به خدا درست میشه بچه ها باید یکم اعصاب مامانا رو خورد کنن تا بزرگ شن دیگه هیچ بچه ای هم کوچو ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم

آش خیلی دوست داشت الان نوک قاشق میزارم دهنش تا زره  آخرش رو از تو دهنش تف میکنم و داد و بیدا و گریه 

بدغذایی بچه خیلی بده خیلیییییی

دیوانه کننده ست همیشه خدا رو شکر میکردم هر اذیتی میکنه سر غذا اذیتم نمیکنه که اینم به شیطونیای دیگه اش اضافه شد😢😢😢