2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر ختنه کردن یه دقیقه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از مال پسر منم همینطور بود یه هفته طول کشید حلقش جدابشه ینی خیلی سنگین بود بنر مادر شوهرم گرفت با قیچی کمیشو برید  بعد زیرش یکم اسپند دود کرد گرفت فردا ظهرش کل حلقه افتاد .بخاطر قرمزیشم نترس طبیعیه از پسر منم همینطور قرمز بود

عزیزم از مال پسر منم همینطور بود یه هفته طول کشید حلقش جدابشه ینی خیلی سنگین بود بنر مادر شوهرم گرفت ...

مرسی عزیرم دستت دردنکنه 

تیکر تولد دخترم که20بهمنه93 با تولد پسرم که20بهمنه 97

کاملا طبیعیه اون تورم و قرمزی بخاطر حلقه است تا یه مدت خست بعد خوب میشه.ای خدا رونشو بخورم ما شالله.عین رون پسرمه .چند وقتشه چند کیلوئه؟

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
کاملا طبیعیه اون تورم و قرمزی بخاطر حلقه است تا یه مدت خست بعد خوب میشه.ای خدا رونشو بخورم ما شالله. ...

مرسی عزیزم الان یه تیکه ار حلقه اویزنه نمیوفته اونو چیکار کنم؟سه ماهشه دوماهگی شش کیلو بود

تیکر تولد دخترم که20بهمنه93 با تولد پسرم که20بهمنه 97
مرسی عزیزم الان یه تیکه ار حلقه اویزنه نمیوفته اونو چیکار کنم؟سه ماهشه دوماهگی شش کیلو بود

آب گرم و شامپو میزاری؟هیچی نیاز نیست دیگه اگه تو اب و شامپو مرتب و طولانی بذاری امروز و فردا اونم افتاده.من پسرم حلقه اش کنده سد نخ دورش یه تیکه اش اصا انگار توی گوشت رفته بود چسبیده بود خیلی نگران شدم ولی باز گذاشتم تو اب گرم و شامپو ولی طولانی مثلا ۵ دقیقه ۶ دقیقه یا بیشتر کنده سد همون موقع شماهم طولانی تر کن مدتشو میفته فقط دستکاری نکن اذیت نشه

باشه مرسی هرروز میزارم تو اب ولی شامپو نمیزنم برا اینم انگار رفته تو گوشتش

خب طولانی امروز دو وعده بذارش.زودم خشک کن کمرش سرمانخوره.امروز میفته