2777
2789

سلام 

اول اینکه فقط تو نماز مغرب رکعت سوم تسبیحات اربعه میگیم یا در تمام نماز ها مثلا تو نماز های ۴ رکعتی هم باید تو رکعت سومش تسبیحات اربعه رو بگیم؟؟؟ 

و سوم‌اینکه اذان و اقامه واسه نماز ظهر و عصر یا مغرب و عشاء کلا در ابتدای نماز یبار بگیم بسه؟؟؟

یا باید هر دو رکعت که تموم شد خواستیم دو رکعت بعدی رو شروع کنیم باید اقامه بگیم؟؟؟

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در رکعت سوم همه نمازها و رکعت چهارم ظهر و عصر و عشا تسبیحات اربعه میگیم

فقط نماز صبح دو رکعته اینکه میگین دو رکعت تموم شد دو رکعت بعدی شروع کنیم اقامه بگیم فقط نماز صبح دو رکعته

سلام عزیزم 

تسبیحات اربعه در هر نمازی در رکعت سه و چهار باید تسبیحات اربعه گفت

اذان و اقامه هم مستحب موکد هست در ابتدای هر نماز

قبل صبح

قبل ظهر

قبل عصر

قبل مغرب

قبل اعشاء

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
در رکعت سوم همه نمازها و رکعت چهارم ظهر و عصر و عشا تسبیحات اربعه میگیم فقط نماز صبح دو رکعته اینکه ...

بله متوجهم اشتباه نوشتم

خب پس نماز ظهر و عصر که هرکدون ۴ رکعتن

باید بعداز تموم شدنه رکعته ۴ واسه خوندنه نماز عصر دوباره باید ابتداش اذان و اقامه بگم بعد شروع کنم؟

سلام عزیزم  تسبیحات اربعه در هر نمازی در رکعت سه و چهار باید تسبیحات اربعه گفت اذان و اقامه ه ...

اها یعنی اول ک اذان و اقامه گفتم و نماز ظهرمو خوندم تموم کردم واسه خوندن نماز عصر هم اولش باز اذان و اقامه بگم بعد نمازو شروع کنم اشکال نداره؟

نماز ۴ رکعت هم پشت سر هم میخونیم  ۴ رکعت با همه دو رکعت میخوای فقط یه تشهد میدی  رکعت س ...

اها پس تو نمازهای ۴ رکعتی تو رکعتهای دومش باید فقط یه تشهد بدیم و رکعتهای ۴ تشهد و سلامو باهم؟؟؟