2777
2789

فرستادم عزیزم 

نترس چیزی نیست بیهوشی که

توکلت به خدا امیدوارم هرچه زودتر سلامتی کامل رو بدست بیاری

‏مرگم باد اگر دمی کوتاه آیم از تکرار این پیش‌ پا افتاده‌ترین سخن که : دوستت دارم ...❤️ احمد شاملو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله صحیح و سالم برمیگردی سر خونه و زندگیت

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

ان شاءالله صحیح و سالم از اتاق عمل بیرون میای 💚

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙

اصلا نترس خانومی.. منم چند ماه پبش عمل داشتم خیلی میترسیدم از ببهوشی در نیام😣ولی انقد ترسیدم ک از هوش کامل نرفتم‌بعضا احساس میکردم دارن چیکار میکنن و بعد تموم شدن عمل همون حین ک میخواستن منو از رو تخت عمل وردارن  منتقل بدن به تخت ریکاوری به هوش اومده بودم🤗 بعد هی الکی داد میزدم درد دارم ک زودی مسکن بزنن اصلا درد نکشم🤗😲🤣اصلا نترس عزیزم به نظرم اینجور چیزا تجربه جدید و خوبیه😊

امیدوارم خدا حاجت دلمو بده 😍

بیهوشی  که خیلی خوبه ، من چند تا عمل مختلف داشتم. وقتی به هوش میای و‌ اثر بیهوشی میره درد داری که سریع مسکن میزنن، توکل به خدا 

انشاالله عمل خوبی داشته باشی و زود سرپا بشی

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
اصلا نترس خانومی.. منم چند ماه پبش عمل داشتم خیلی میترسیدم از ببهوشی در نیام😣ولی انقد ترسیدم ک از ه ...

عملی داشتی حالا؟ 😅

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
عملی داشتی حالا؟ 😅

آره سه بار ک یکیشم سزارین بود اونیکیا بیهوشی🤗 دفه آخرم مثل دخترم سه ماهش بود میترسیدم از بیهوشی در نیام بچم بی مادر شه عاقا انقد ترسیدم از هوش نرفته بودم کامل میدونستم دارن چیکار میکنن ولی نمیتونستم بگم زور نداشتم انقد بد شد ها.. زودی هم به محض تموم شدن عمل به هوش اومدم اونجارو  الکی گذاشته بودم سرم ک دردام شروع نشه .. 🤣 

ولی تخت بغلیم هم همون عملو انجام داد با همون دکتر با سیلی میلی به هوش اومد 😲

عملی داشتی حالا؟ 😅

اشتباه تایپی، عمل چی ...

آره سه بار ک یکیشم سزارین بود اونیکیا بیهوشی🤗 دفه آخرم مثل دخترم سه ماهش بود میترسیدم از بیهوشی در ...

من که بعد از عمل میخوابم مثل چی ، وقتی به هوش میام سر خوشم ولی امان‌ از دو‌سه ساعت بعدش که اثر بیهوشی میره

اشتباه تایپی، عمل چی ...

عمل کیسه صفرا خانومی.... البته عملم بعد پانزده روز بستری شدن تو آی سی یو انجام شد... سنگ‌کیسه صفرام حمله کرده بود به پانکراسم و داغون کرده بود ک اول بستری شدم اونو درمان کردن بعدش عمل.. روزای خیلی سختی بود