2821
2789
عنوان

دیگه روبیکا رایگان نیست؟؟

7489 بازدید | 22 پست

اولا رایگان فقط کافی بود نت رو بزنی فیلم ببینی چیزی کم نمیکرد اما الان دیدم باید اشتراک بخری بعد نتت رایگان میشه.چطوریه؟مث اینستا پر عکس شده اینارو بازکنی نت میبره،؟

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نت نمیبره

عه مطمعنی؟؟از دست اینستا فرار کردم روبیکا نصب کردم که شار ژ نخاد 😐رچند اونجا هم شده پر عکس جهیزیه لاکچری خب که چی عکس میزارن واسه ایده هر کی پول تو دست بالش باشه معلومه چیزا قشنگ میخره .فقط ما هی باید مقایسع کنیم با جهاز خودمون😐

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

والا برا منکه اصلا یادم نی رایگان بوده باشه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
نه رایگانه بعععععضی فیلم سینماییاش باید اشتراک بخری که یه روزه ۵۰۰ تومنه پیامک و کانال و .....همش ...

ممنون .پس فقط فیلم های قدیمی رایگانه انگار

از نت کم نمیشه

رایگان نیس من چک کردم نتمچ کم کرد

وای پس نرم دیگه

چرا 

من هرروز ظهرا که میرم باشگاه وصل میشم تلویزیون فیلم سینمایی میزارم دخترام سرگرم بشن تا من بیام کااااملا هم رایگانه

پدرها حرف های نامفهومی میزنن،سپس روزگار آن را برایمان توضیح می دهد

مقایسه نکن بابا خودتو اذیت نکن بیخیال هرچی هستی برا خودت بهترینی

خیلی اهل فکر خیالم .الان چند وقته رفتم تو نخ اینکه چرا وسایلم سفید گرفتم سیلور قشنگ تره خیلی خلم از بی دردی خودمو دارم روانی میکنم

خیلی اهل فکر خیالم .الان چند وقته رفتم تو نخ اینکه چرا وسایلم سفید گرفتم سیلور قشنگ تره خیلی خلم از ...

سفید قشنگه قدیمی نمیشه 

منم خیلی فکر و خیال الکی دارم ولی ببین در اخر کسی که ضربه میخوره خودمونیم 

چرا  من هرروز ظهرا که میرم باشگاه وصل میشم تلویزیون فیلم سینمایی میزارم دخترام سرگرم بشن تا من ...

قسمت ویترین هم رایگانه؟؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز