2777
2789

خواهرای عزیزم اگه از هزینه های ای یوای خبر دارین تو سال جدید بهم بگین.ممنونم❤

یعنی هزینه های کلی با قرص و دارو و خود عمل....

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
ندونم 

وای نمیدونی کسی میدونه تا تگش کنی عزیزم؟

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌خبر ندارم اینجا هم خوندم یه خانمی گفت ۸۰۰یه خانمی میگفت۲تومن.ازدکتر بپرس

انشااله ک خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه🌷

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa
من نمیدونم ببخشید خب زنگ بزنید مطب یا بیمارستان موردنظر تا حدودی بهتون بگن

خیلی ممنون

عزیزم بستگی به مشکلت داره و هزینه داروها و ازمایشها ولی تقریبی تا ۳ میلیون ، بستگی به مشکل امکان بیشتر و کمتر شدنم هست

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

عزیز دلم اومیدوارم که هرچه زودتر به ارامش برسی و از زندگیت لذت ببری گل خواهر متاسفانه درجریان نیستم اما تنها کمکی که می تونم بهتون کنم توی اینترنت نگاه کنیدیا از متخص بپرسید موفق باشید😙😙😙

عزیزم بستگی به مشکلت داره و هزینه داروها و ازمایشها ولی تقریبی تا ۳ میلیون ، بستگی به مشکل امکان بیش ...

خیلی ممنون که جواب دادی

عزیز دلم اومیدوارم که هرچه زودتر به ارامش برسی و از زندگیت لذت ببری گل خواهر متاسفانه درجریان نیستم ...

عزیزم خیلی لطف کردی

عزیزم‌خبر ندارم اینجا هم خوندم یه خانمی گفت ۸۰۰یه خانمی میگفت۲تومن.ازدکتر بپرس انشااله ک خدا دامن ه ...

خیلی لطف داری عزیزم.ممنون