2777
2789

سلام شبتون بخیر خواستم بپرسم ازتون که تو ماه رمضون شهرتون بازار و رستوران ایناش تعطیله روزا🤔

داداشم اینا میخان برن مسافرت بهشون گفتن شهرهای شمالی تعطیل نمیکنن بخاطر مسافر درسته؟به نظرتون بیان مثل ماه های دیگه سال بهشون خوش میگذره یا نمی ارزه...ممنون😘

خواهرم شماله نه همه جا بازه قليون و رستوران و ...

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم کلا بسته از کافه ورستوران و ساندویجی همه جا بعد افطار بازه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
جدی؟رستوران ایناشون رو نمیبندن؟کدوم شهر هستن عزیزدلم؟

نه

آمل

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

من ساری هستم یه سری جاها بازه...مثلا جاده دریا بعضی از کافه‌ها و رستورانا به خاطر مسافرا مجوز میگیرن و باز هستن... بعداز افطارم که واقعا خوش میگذره

همه جا شلوغ پلوغ

مردم بیرون میشینن غذا یا بستنی میخورن ، انقد خوشم میاد😍

🖤

بهشهر 

خيلي ببخشيدا كه اينو ميگم شنيدم بهشهر زناش..... هستن

زناي شوهر دار دوست پسر دارن دخترا ......

درسته؟

جدی؟رستوران ایناشون رو نمیبندن؟کدوم شهر هستن عزیزدلم؟

همه شهر ها برای  مسافر بازه   رمضان پرده میکشن  بیرون دید نداشته باشه

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
خيلي ببخشيدا كه اينو ميگم شنيدم بهشهر زناش..... هستن زناي شوهر دار دوست پسر دارن دخترا ...... درست ...

حالا همشون که اینجوری نیستن😐 عروس عمم و دخترخاله‌هاش و خواهرش اینجوری بودن، ولی خدایی نمیشه به همه نسبت داد

🖤

خيلي ببخشيدا كه اينو ميگم شنيدم بهشهر زناش..... هستن زناي شوهر دار دوست پسر دارن دخترا ...... درست ...

من بهشهری نیستم  ولی این حرفتون درست نیس   همه جا خوب و بد  همه جا

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
حالا همشون که اینجوری نیستن😐 عروس عمم و دخترخاله‌هاش و خواهرش اینجوری بودن، ولی خدایی نمیشه به همه ...

راستش منم چند نفر رو ميشناسم اونجوري بودن

درسته عزيزم خوب و بد همه جا هست