2777
2789
منم همینو میگم همین که انگار تافته ی جدا بافته ست بد نیست؟؟؟

من ارزومه همچین شخصیتی باشم ماهم داریم نمونشو تو فامیل همین که کم حرفن خیلی از حرف وحدیث هایی که واسه ماپر حرفا اتفاق میافته واسه اونا پیش نمیاد

مثلا یه رفتاری داره وقتی حتی یه بچه میره خونه ی مادر شوهرش به پاش بلند میشه واسش چایی و میوه میاره ج ...

جاریت که فک نکنم باشه،،، عروس خاله یا عروس عمو یا زندایی یا زن عمو ،،، کدومش😂😂

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت و پرت گفتن و خندیدن با خانوما رو از قلم انداختی عزیزم،، منم اینجوریم ،،، همیشه تصمیم میگیرم از ا ...

والا بخدا من موندم چیکار کنم.مثل شما همیشه هم ب خودم میگم دیگه مسخره بازی درنیار هخخخ.ولی بازم تا میرسم شروع میکنم

اینکه با یه بچه دو ساعت میشینه حرف میزنه اما با ما نه...این یعنی چی؟؟؟؟

ادمی ک مغرور باشه و خودشو بالا ببینه با بچه ها ک دیگه اصلا دمخور نمیشه،،شاید سطح خودشو از بقیه پایین تر ببینه یا موضوع بحث مورد علاقه ش نباشه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین منم الان دقیقا با بچه های خواهرشوهرم صحبت میکنم ولی تو جمع بزرگاشون زیاد حرف نمیزنم اصلا خودمو بالا نمیگیرم فقط میخوام بیمون یه احترامی باقی بمونه  دلیل دیگ ای هم نداره

محبوبيت يه جورايي بدست بياره كه بچه بخواد با اون باشه با بچش باشه كه نشون بده دوست داشتنى و مهربونه چون بچه ها معمولا دنبال ارتباط مى رِن كه يكى باهاشون حرف بزنه بازى كنه محبوب ميشه 

عروس عموئه...اما خب خونه به یکی ان با مادر شوهرم اینا

ایول چه خوب حدس زدم😂😂😂

پرتقال فروشو پیدا کردی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یــــس

دقیقااااا...خب حس شما بهش چیه

باهاش مشکلی ندارم البته ی اخلاقی دارم کلا با کسی مشکلی ندارم ولی خب بنظرم رفتاراش دور از ادبه باعث میشه باهاش راحت نباشیم کلا بود و نبودش برای کسی فرقی نمیکنه من نمی پسندم خودم دوست دارم اگه جایی نباشم جام برای دیگران خالی باشه و براشون مهم باشه چرا من نیستم  :-)  و اینکه کسی بهش بی احترامی نمیکنه اونم به کسی بی احترامی نمیکنه 

باهاش مشکلی ندارم البته ی اخلاقی دارم کلا با کسی مشکلی ندارم ولی خب بنظرم رفتاراش دور از ادبه باعث م ...

خوب ببین این خوبه که میگی نه بی احترامی میکنه نه بی احترامی میبینه این خانومم با خانواده همسرش اینجوریه یعنی نمیخواد این بی احترامیه پیش بیاد چون اگه از طرف خانواده همسر بی احترامی بشه خیلی بده دیگ

خوب ببین این خوبه که میگی نه بی احترامی میکنه نه بی احترامی میبینه این خانومم با خانواده همسرش اینجو ...

بله از اون نظر خوبه ولی بده که کسی ادم حسابت نکنه  بنظرم هر چیزی تعادلش خوبه نه پر حرف و مسخره بازباشیم که سر همه رو ببریم نه کم حرف و خنثی باشیم

خیلی هم خوب و بسیار با شخصیت 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭