2777
2789
26 همین ماه تولد پسر 6 سالمه
تم مورد علاقش انگری بردز

میشه منو راهنمایی کنین
هر نکته ای که به ذهنتون میرسه و هر تجربه ای که دارین واسه یه روز به یاد ماندی واسه بچه ها
انسانم ارزوست...
من همیشه خونه مامانم تولد فامیلی گرفتم
امسال اولین باره که میخوام خونه خودم تولد بگیرم خانوادم تو یه شهر دیگه هستن و من اینجا دست تنهام

عصرونه چی باشه واسه بچه های 6 ساله بهتره؟

ماماناشونو دعوت نکنم؟؟؟؟؟؟فقط چند تا شونو که باهاشون رفت امد دارمو دعوت میکنم
همش فکر میکنم اون همه بچه رو چه جوری سرگرم کنم؟مثلا بازی استپ رقص و اینا

واسه گیفت ایده ای دارین؟؟؟؟؟؟
تم تولد کجا سفارش بدم که مطمئن باشه اخه تا حالا اینترنتی خرید نداشتم

ممنون میشم کمکم کنین
انسانم ارزوست...
سلام گلم مبارکه یه سرچ کن میتونی ایده برداری من میخواو واسه دخترم با تم کفشدوزک بگیرم سرچ کردم موارد جالبی پیذا کردم
همسری عاشقتم ها ولی بعضی وقتا از دستت میخوام خودمو بندازم رو ریل قطار تا قطار از روم رد بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چه خو.ب شد که این تاپیک رو زدی امشب اومدم تو تاپیک جشن تولد که تاپیک عکس رو بزنم دیدم نزدیکترین تولد تولد پسر شماست دنبال تمش بودم که با اون شروع کنم
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است
میترسم ! کنارم باش!
مامی ارشیدا مبارکه عزیزم ایشالا به شادی

من خیلی استرس دارم
سرچ کردم ولی دوست دارم مامانهایی که تولداشون برگزار شده هر تجربه ای دارن بهم بدن
یا هر نکته ای که به ذهنشون میرسه
انسانم ارزوست...
والا من تا حالا این 2 سال خودم انجام دادم به کسی سفارش ندادم زیاد اشنا نیستم باهاشون اماتولد دسته جمعی بچه هامون رو به دیانا تم سفارش دادیم 2 سال گذشته
میخوای فقط برات طراحی کنن یا نه کامل اماده کنن و بهت تحویل بذن؟؟؟؟
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است
میترسم ! کنارم باش!
نمیدونم مریم جون اگه زیادی کار داشته باشه ترجیح میدم اماده بگیرم
چون دست تنهام و صبح ها خونه نیستم ؟؟؟؟؟اگه خودم بخوام درست کنم خیلی زمان بره؟
انسانم ارزوست...