2777
2789
عنوان

خانمای اصفهانی گل❤

97 بازدید | 11 پست

سلام😊

من الان یمدت هست پیش یه آقای دکتر خوب روانکاوی میرم

همه استرس ها و اضطراب هام"من پانیک اتک داشتم"افسردگیم و حال خیلی بدم"که حتی به فکرخودکشی هم بودم"با این جلسات خوب شد و الان ۷۰ درصد بهبودی حاصل شده😁

دلم میسوزه برای تمام روزایی که با افسردگی سیاه شد،برای همین دوست دارم هرکسی رو میبینم ازش خواهش کنم بره مشاوره و الانم میخوام اطلاع بدم اگه نیاز دارین کارگاه آقای دکتر رو بیاین

و چون زود پرمیشه ظرفیتش خواستم بهتون بگم شاید فقط یه نفر از این حس های بد رها شد 😊

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبلیغات😏

نه عزیزم😊

کلاسشون همیشه خیلی زودترازچیزی که فکرکنین پرمیشه و نوبت مشاورشون هم یکی دوماه دیگست

اینجا خیلیا رو دیدم تاپیک خودکشی زدن و واسه همین دلم سوخت واقعا

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡

بازم میگم شاید فکرکنین تبلیغه که خب هرکس میتونه هرجوری دوست داره فکرکنه

ولی اگه فقط یه نفرم بره و حالش بهتر شه واقعا برای من خوشحال کننده است😊❤

هزینه اش؟

گلم کلاس رو تماس بگیرین سوال کنین

من چون جلسه مشاوره میرم و ازقبل تایم گرفتم به کلاس نیاز نداشتم و نپرسیدم هزینش رو

من وسواس فکری دارم.الان بهترم.برامنم خوبه؟

الان شاید بازم بگن تبلیغه ولی منم وسواس فکری و حتی عملی"ازنوع شستشو"داشتم و الان خیلی خیلی بهترشدم.درکل مشاوره خیلی خوبه اگه اینجا هم نمیای جای دیگه حتما برو عزیزم