2777
2789

نه من همیشه میخرم 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#سوهان_عسلی_


مواد لازم.


خلال بادام 150 گرم


شکر 150 گرم


عسل 150 گرم


کره آب کرده 100 گرم


زعفران آب شده 1 قاشق سوپ خوری.


طرز تهیه.


کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا اب شود بعد شکر و عسل را به آن اضافه کنید. حرارت باید تند و یکنواخت باشد. گاهی آن را هم بزنید تا شکر آب و طلایی شود. خلال بادام را اضافه کنید تا بادام طلایی شود. سوهان نباید به طور مداوم هم بخورد ممکن است روغن از آن جدا شود. وقتی موادتون کاملا طلایی شد زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه کنید. از مایه کمی گوشه سینی بریزید وقتی فورا بسته شد سوهان آماده است. از مایه با قاشق کوچک روی سینی چرب شده با فاصله بریزید و فوری دو سه عدد خلال پسته روی آن قرار دهید بعد از خنک شدن آن را در ظرف دردار بریزید تا مدتی محفوظ بماند.

برای تشخیص آماده بودن سوهان قبل از اینکه خلال بادام را اضافه کنید از مایه چند قطره داخل آب سرد بریزید چنانچه به صورت گلوله منسجم ته آب رفت سوهان آماده است چناچه درون آب متلاشی شد به جوشیدن بیشتری نیاز دارد.نوش جونتون.

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

سلام دوستای عزیز با احازه استارتر گل


من در زمینه تهیه انواع فینگزفود. سینی مزه. پک های ویژه افطاری فعالیت دارم.


خوشحال میشم بتونم درخدمتتون باشم.


این کانال تلگ رام foodkade_mahfa@


اینم پیج اینستاfoodkadeh_mahfa



من یک زن خانه دارم که تمام عشقم رو نثاره بچه هام و همسرم میکنم. باعشق اشپزی میکنم و هنرم رو در قالب اشپزی و تهیه غذاهای زیبا فینگرفودی به همه شما عزیزان تقدیم میکنم. خوشحال میشم که از کارام دیدن کنید. پیج اینستا foodkadeh_mahfa        ادرس ت ل گ رام foodkade_mahfa@
مرسی عزیزم آخه شنیدم هرکی خونگی درست میکنه سفت میشه انگار قلق خاصی میخواد 

نمیدونم تاحالا درس نکردم دقیق بخون ببین چجوری نوشته همون کارو بکن داییم قناده این کانالم مال دوستشه منم عضوم

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

پیرو تایپک

fatehghalbam | 42 ثانیه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز