2777
2789
عنوان

ذکروچله ونذروبرای باردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 21 پست
من خودم پارسال امتحان کردم شد امتحان کن ایشالا ایشالا سال دیگع تو هم تاپیک بزنی و به دیگران توصیه کن ...

ان شاءالله ان شاءالله...دعات میکنم بقران اگه بشه🙏🙏😙

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
نذر چی من خیلی نذرا کردم براشون سفره.شیر

گلم نذر شیر یا شیشه شیر به نیت علی اصغر امام حسین

نذر گلسر یا عروسک به نیت رقیه امام حسین

نذر روضه علی اصغر که حرم حضرت معصومه س خونده بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم نذر شیر یا شیشه شیر به نیت علی اصغر امام حسین نذر گلسر یا عروسک به نیت رقیه امام حسین نذر روضه ...

من این نذروکردم ان شاءالله اگه خداقبول کنه...

کیک وشیرنذرکردم به نیست علی اصغراگه بارداربشم روزتاسوعاان شاءالله بدم دست بچه ها🙏🙏😭😭ان شاءالله ان شاءالله

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
گلم نذر شیر یا شیشه شیر به نیت علی اصغر امام حسین نذر گلسر یا عروسک به نیت رقیه امام حسین نذر روضه ...

عزیزم اگه گلسربه نیت رقیه امام حسین نذرکنیم بعداینکه حاجتمون گرفتیم این گلسراروباید توی چه مراسمی وکجابدیم به بقیه؟؟هرجاباشه فرقی نداره؟؟مثلاهمون روزتاسوعا؟؟یاروزخاصی باید داد

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
عزیزم اگه گلسربه نیت رقیه امام حسین نذرکنیم بعداینکه حاجتمون گرفتیم این گلسراروباید توی چه مراسمی وک ...

نه گلم

تو ی روصه ای هئیتی جایی که روضه حضرت رقیه رو خوندن به دختربچه ها عروسک یا گلسر بدین