2777
2789
عنوان

کمک جوش نوزاد

67 بازدید | 11 پست

سلام مامانا بچم ده ماه و هفت روزشه دیشب افطار خونه مامانم بود هر چی سر سفره بود یکم اندازه مزه دادم بچم الان کل بدن و صورت جوشای قرمز زده بیرون چیکار کنم زود رفع بشه

مواد سفره

نون پنیری

رطب

مرغ تو فر

شوربا( مخلوط گندم پرک و ادویه و تخم مرغ)

ژله

برای سلامتی همه ی بچه های سرزمینم صلوات

تقصیر خودته اومدی تاپیکم زدی

بجز شیر مادر حداقل تا ۴ماه نباید چیز دیگه بهش بدی 

این چیزایی که نوشتی رو من به پسر یک ساله ام هم نمیدم 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

حساسیت داره شایدبه یه ماده غذایی ولی شما همه چی رو قاطی دادی نمیشع حدس زد به چی حساسه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا دیگه چیزی بهش نده . مگر چیزایی که تو کارت بهداشت نوشته 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
تورو خدا دیگه چیزی بهش نده . مگر چیزایی که تو کارت بهداشت نوشته 

خب تو گرون سنی این طبق کارا بهداشت همه چیز میشه بهش داد بجز سفیده تخم مرغ و ژله وه ذکر نشده بقیش مشکلی نداشت که

چی بدم بهش ماست بدم دیگه چی این مدت چند روزه رفع میشه

ماست خوبه ،شربت درست کن یه کم عرق کاسنی وبیدمشک بریزتوش اندازه یه قاشقم بخوره خوبه،پنبه رو با عرق کاسنی مرطوب بکن بکش به صورتش،

هر روزم یه دوش سبکش بده زود خوب میشه انشالله فقط نذارگرمش بشه که جوشا بیشتر میزنه بیرون،واینکه حواست باشه خرما اینا بهش ندی گرمی میکنه

سلام گلم خوبی؟ببخشید عزیزم من توی نی نی سایت سرچ میکردم در مورد واکسن کزاز توی بارداری و شما رو دیدم که هفته های پایین تزریق کردی...نوشته بودی هفته ی ۸ بارداری زدی این واکسن رو

خداروشکر مشکلی که پیش نیومد؟چون منم امروز رفتم برای تشکیل پرونده هفته ی ۱۶ هستم.گفت باید بزنی و برام زد.الان هرچی توی نت سرچ میکنم نوشته باید هفته های اخر بارداری زده شه...خیلی استرس گرفتم.میشه راهنماییم کنی گلم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام گلم خوبی؟ببخشید عزیزم من توی نی نی سایت سرچ میکردم در مورد واکسن کزاز توی بارداری و شما رو دیدم ...

سلام عزیزم نه مشکلی پیش نیومد شکر خدا الان هم بچم صحیح و سالم یکسالشه

سلام عزیزم نه مشکلی پیش نیومد شکر خدا الان هم بچم صحیح و سالم یکسالشه

خدا خیرت بده خواهرم.خداروشکر که بچت صحیح و سالمه.ان شاالله سالیان سال زیر سایه ی پدر و مادرش خوشبخت و سالم زندگی‌کنه❤ ممنونم که جواب دادی گلم.خیالم راحت تر شد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم