2777
2789

وقتی با شوهرتون بحثتون میشه و قهر میکنین ..بعد زنگ بزنه بهتون جواب میدین؟؟؟اگ جواب میدین دوباره قضیه بحثو مطرح میکنین یا اصن انگار نه انگار؟؟

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه مطرح میکنم  تا دیگه تکرارنکنه

جلو خانوادش گفت ب اینم نماز یاد بدین بخونه

گفتم تو اول ازخودت شروع کن

مگه همه چی ب نمازه  ادم باید دلش پاک باشه

خواهر بزرگش ک عمرش ی رکعت نخونده  گفت اره داداشم راس میگه نمازتو بخون

کون تاخچه ای حرصمو دراورد

قهر نمیکنیم که کسی بخواد منت اون یکی رو بکشه

به نظرمون قهر مال بچه هاست با گفتمان حلش میکنیم یا زمان میدیم به هم برای آروم شدن...بعد بغل و قربون صدقه

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

اختلاف رو کش ندید 

ولی اگر حرفی باقی مونده ؛  بعدا ک حال هر دوتون خوب بود ، حرف بزنید دربارش

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من اصلا جواب نمیدم 😊

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
منکه مطرح میکنم  تا دیگه تکرارنکنه جلو خانوادش گفت ب اینم نماز یاد بدین بخونه گفتم تو اول ازخ ...

😂😂😂😂😂😂

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈

من شوهرم میاد معذرت خواهی اگه مقصر باشه وباعث شده باشه که الکی من اعصابم خورد شه و کاری میکنم که دوباره دعوامون شه و بعدش من میرم معذرت خواهی که یادش بمونه قدرت دست خانماست 

وقتی هم میرم اشتی کنم بغلم میکنه میگه میمیری لال شی ؟؟😂😂😂منم میخندم میگم عمت لال شه 

و میخنیدیم و بحث و... تموم میشه 

...