نازبینظیر مدیر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1794 عنوان خانمای باردار خواهشا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 42 پست خانما برا حالت تهوع بارداری چی خوبه؟؟حالم بد نمیتونم چیزی بخورم کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸 1398/02/24 | 21:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1794 خلاصه خواهر جان هر جوریه باید تحمل کرد.من راضیم به این وضع ولی لکه بینیم قطع بشه نی نیم سالم باشه.. ... ان شاالله ک بارداری و زایمان راحتی داشته باشی هم خودت هم همه باردارا ان شاالله کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
هلمام عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 234 آره خدا خودش کمک کنه این روزا به آسونی بگذره ..و همگی سالم وسلامت زایمان کنیم انشاالله خدا کمکتون کنه
nazi_ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 8877 انشاالله خدا کمکتون کنه مرسی عزیزم 😘😘😘 هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
نازبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1794 عزیزم مگه چند هفته هستی؟؟ روزه چرا گرفتی؟؟ من خودم روزه نمیگیرم چون واقعا نمیتونم میفتم تقریبا ۱ ماه،گفتم شاید بتونم ،البته مطمئن نبودم،چند روز رو گرفتم با پیشواز،گفتم من ک نمیشه چیزی بخورم روزه بگیرم کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
هلمام عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 234 درکت میکنم ولی دو ماه زیاده،من چ کنم؟معلوم نیس از من تا کی؟ باز ببین از چی زیاد بدت نمیاد اون رو حتی شده به زور بخور بارون گردوکشمش میوه اینارو اگه میتونی بخور
نازبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1794 آره خیلی سخته من همش فشارم می افتاد ....خودم رو فقط با مغذی جات ومیوه نگه داشتم همش از فشارها کم سر ... خداروشکر ک خوب شدی گلی،منم باید یجوری یچیزی بخورم،اخه هر میوه هم نمیخوام کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
نازبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1794 ضرر ندارد که من تا سیزده هفته حالم بد جور بد بود حتا آبم نمیتونستم بخورم رفتم دکتر بهم دمیترون داد ... خداروشکر عزیز،منم باید دکتر برمدنبال دکتر خوب زنان هستم کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
نازبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1794 آره خدا خودش کمک کنه این روزا به آسونی بگذره ..و همگی سالم وسلامت زایمان کنیم ان شاالله کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
هلمام عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 234 خداروشکر ک خوب شدی گلی، منم باید یجوری یچیزی بخورم،اخه هر میوه هم نمیخوام عزیزم انشاالله زود تر ویارت برطرف شه باز ببین چی رو میتونی با همون جبران کن تابگذره
نازبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1794 وای خدا منم نمیتونم خب اگه اذیتت نکرد بیشتر بخور گلم من یه بارداریم سوپ خوردم اذیت نشدم ولی الان ... چرا حالم بد میشه بیشتر از چند قاشق نمیتونمهر چن قبلا کم اشتها بودم،الان دیگه هیچ😳 کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
نازبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1794 انشاالله خدا کمکتون کنه ان شاالله کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
نازبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1794 باز ببین از چی زیاد بدت نمیاد اون رو حتی شده به زور بخور بارون گردوکشمش میوه اینارو اگه میتونی بخور مرسی گلم اره باید ب زور چیزی بخورم کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
نازبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1794 عزیزم انشاالله زود تر ویارت برطرف شه باز ببین چی رو میتونی با همون جبران کن تابگذره ممنون گلم😍😚ان شاالله،اره خدا کنه زود خوبشم کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸