2777
2789
عنوان

خانمای باردار خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 42 پست
خلاصه خواهر جان هر جوریه باید تحمل کرد.من راضیم به این وضع ولی لکه بینیم قطع بشه نی نیم سالم باشه.. ...

ان شاالله ک بارداری و زایمان راحتی داشته باشی هم خودت هم همه باردارا ان شاالله

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مگه چند هفته هستی؟؟ روزه چرا گرفتی؟؟ من خودم روزه نمی‌گیرم چون واقعا نمیتونم میفتم

تقریبا ۱ ماه،گفتم شاید بتونم ،البته مطمئن نبودم،چند روز رو گرفتم با پیشواز،

گفتم من ک نمیشه چیزی بخورم روزه بگیرم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
آره خیلی سخته من همش فشارم می افتاد ‌....خودم رو فقط با مغذی جات ومیوه نگه داشتم همش از فشارها کم سر ...

خداروشکر ک خوب شدی گلی،

منم باید یجوری یچیزی بخورم،اخه هر میوه هم نمیخوام

ضرر ندارد که من تا سیزده هفته حالم بد جور بد بود حتا آبم نمی‌تونستم بخورم رفتم دکتر بهم دمیترون داد ...

خداروشکر عزیز،منم باید دکتر برم

دنبال دکتر خوب زنان هستم

آره خدا خودش کمک کنه این روزا به آسونی بگذره ..و همگی سالم وسلامت زایمان کنیم

ان شاالله

وای خدا منم نمیتونم خب اگه اذیتت نکرد بیشتر بخور گلم من یه بارداریم سوپ خوردم اذیت نشدم ولی الان ...

چرا حالم بد میشه بیشتر از چند قاشق نمیتونم

هر چن قبلا کم اشتها بودم،الان دیگه هیچ😳

باز ببین از چی زیاد بدت نمیاد اون رو حتی شده به زور بخور بارون گردوکشمش میوه اینارو اگه میتونی بخور

مرسی گلم اره باید ب زور چیزی بخورم

عزیزم انشاالله زود تر ویارت برطرف شه باز ببین چی رو میتونی با همون جبران کن تابگذره

ممنون گلم😍😚

ان شاالله،اره خدا کنه زود خوبشم