2777
2789
عنوان

خانمای باردار خواهشا بیاین

152 بازدید | 42 پست

خانما برا حالت تهوع بارداری چی خوبه؟؟

حالم بد نمیتونم چیزی بخورم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص دمیترون زنجبیل...میتونی تو چای بریزی

قرص ک نمیتونم بخورم

زنجبیل گرم،بد نیس عزیز

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
منم حالم خوب نیست تازه بچه کوچیکم دارم هر روز باید براش غذا درست کنم

الهی گلم،خدا حفظش کنه 

منم حالم بد،میلم ب هیچی نمیکشه،همششششش حالت تهوع

من الان چند هفته است نمیتونم چایی بخورم چه جوری زنجبیل قاطی کنم .هیچی قرص ها عوارضشون بدتره فقط تحمل تحمل 😭😭😭😭

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
منم حالم خوب نیست تازه بچه کوچیکم دارم هر روز باید براش غذا درست کنم

دقیقا منم همینطورم.

روزه دار هم دارم باید سحری و افطاری هم درست کنم

خیلی سخته

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
من که چیزی نخوردم صبر کردم دورش گذشت توهم صبر کن فقط...لطفا خود سرانه دارویی چیزی نخور

تا کی گلم؟

خب این نخوردن غذا بد نیس واسه 

هیچی نمیتونم بخورم

من الان چند هفته است نمیتونم چایی بخورم چه جوری زنجبیل قاطی کنم .هیچی قرص ها عوارضشون بدتره فقط تحمل ...

اب جوش بریز بخور

قرص ک نمیتونم بخورم زنجبیل گرم،بد نیس عزیز

میگن گرمی سقط آوره البته اگه لکه بینی چیزی نداشته باشی که من دارم واصلا نمیتونم بخورم

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........