2777
2789
عنوان

اتليه خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 28 پست
گفتی غرب هستی فردوس فیلم هم دوستم تعریفشو میکرد ی تحقیق راجبش کن

اينستا دارن كارشونو ببينم؟

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا شما اونجا رفتين؟

بله عزیزم کارش فوق العاده افتضاحه 

تو محلمون هست من از زمان بچگی اونجا میرفتم برای عکس ۳ در چهار یا کاهی برای تولدم یکی از یکی داغون تر کلا همه اشناهای ما اونجا رفتن اتلیه بای عکس و فیلم هیییچ کدوم هم راضی نیستن خیییلی کارش افتضاح و بی حوصله هم هستند کار فتوشاپ و روتوشش هم افتضاح

🧸🤎

نمیدونم تو گوگل سرچ کن شماره پیدا کن زنگ بزن

ممنون🙏🏻

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....
چطور عزیزم از چه نظر مزخرفه؟ رفتارشون یا کیفیت کار؟

عزیزم جفتش مم خیلی اونجا رفتم از سر ناچاری میگم ک کل فامیلای ما همه چیشون اونجا بوده از عکس سه در چهار بگیر تا عروسی و تولد بچه هاشون ولی اجبارا میرن و کارشون قدیمی و بی کیفیت هست خودشون هم بی حوصله ان

🧸🤎

بله عزیزم کارش فوق العاده افتضاحه  تو محلمون هست من از زمان بچگی اونجا میرفتم برای عکس ۳ در چه ...

ممنون أز اطلاع رسانيت عزيزم♥️

وای خدایا عذاب وجدان گرفتم  زبون روزه با خودم میگم خدا برای عکاسی مهرداد روزی اومد برسونه من خ ...

عيبي نداره عزيزم☺️

فامیلی چی عزیزم ادرس رو بله میدونم میگم ک تو محلمون هست

اخه یه لحظه شک کردم نکنه اشتباه گرفته باشین...چون یکی از آشناهامون قبل ماه رمضون مراسمشون بود...توی مراسم یه گالری عکس زده بودند که فوق العاده بود ...به گفته خودشون عمارتی که توش کار میکنن اختصاصیه و هیچ عکاس و فیلم بردار دیگه ای نمیره و نمونه عکساشون جای دیگه نیست.توی مراسم همه ازشون شماره میگرفتن...کلیپی که پخش کردن قشنگ بود...عکس پرسنلی اصلا نمیگیرند...