2777
2789
عنوان

دعا کنید واسه دل خواهرم😢

218 بازدید | 11 پست

بچش شیش ماهه دنیااومده تو دستگاهه دعا کنید بچش سالم بمونه خواهرم از دیشبه کارش شده گریه شما هم دعا منید واسش بعد شیش هفت سال با سه چهار بار سقط باردار شد 😢😢😢

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وزن بچش چقدره و چرا زایمان کرد

یک کیلو وزنش خیلی خونریزی داشت و جفتش سرراهی بود 

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…

نگران نباش عزیزم انشالله سالم میمونه دوست منم چهار قلو باردار بود یکیش تو شکمش مرده بود یکیشم رشد نداشت مجبور شدن بچه ها رو بردارن شش ماهگی گذاشتن تو دستگاه  الان جفتشون خوب و سالمن سه سالشونه

خداوندا عاشقان را جان تو و جانان تو باش

خوندن سوره حمد معجزه آساست. من تأثیرش رو دیدم و به بعضیا گفتم و شفا گرفتن. سوره حمد روزی 300 بار بخون و به خانوادت و اطرافیانت بگو بخونن. تو گروه های مذهبی درخواست سوره حمد بده و در چله های سوره حمد شرکت کن.خودم همین کار رو برای شفای بیمار کمایی ام کردم و به هوش اومد.