2777
2789
عنوان

دکتر تغذیه خوب در تهران

431 بازدید | 9 پست

سلام دوستان. من حدود ۲۵ تا ۳۰ کیلو اضافه وزن دارم. تصمیم دارم در عرض ۶ تا ۹ ماه این اضافه وزن رو کم کنم و بعدش کم کم حدودا یک سال دیگه برای باداری اقدام کنم. منتها من خیلی بی اراده ام. خیلی دکتر تغذیه رفتم ولی عمل نکردم. اما اینبار میخوام واقعا عمل کنم. میشه لطفا یه پزشک تغذیه خوب در تهران که وقت بذاره برای مراجعه کننده، رژیماش سخت و غیر اصولی و غیر منطقی نباشه و اخلاقش خوب باشه و رژیماش سرعت وزن کم کردنش هم خوب باشه رو معرفی کنید؟؟ از تجربیاتتون هم در لاغری بگید. چه جوری اراده میکیند و انجام میدید؟؟

برو پیش دکتر غفاری خانم هستش اکثرا بازیگرها حتی مربی پرسپولیس برانکو دکتر رژیمشون ایشونه فیلمهشو تو اینستا میذاره عالیه کارش

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

اسمشم دکتر بهاره غفاری هستش

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش دکتر غفاری خانم هستش اکثرا بازیگرها حتی مربی پرسپولیس برانکو دکتر رژیمشون ایشونه فیلمهشو تو ...

مرسی دوستم. فقط اینکه هزینه اش رو میدونی؟؟ تجربه شخصی هم ازش داشتی؟؟ یا دوستی آشنایی پیشش رفته باشه؟؟

مرسی دوستم. فقط اینکه هزینه اش رو میدونی؟؟ تجربه شخصی هم ازش داشتی؟؟ یا دوستی آشنایی پیشش رفته باشه؟ ...

مونده به اضا فه وزنت که چقدر باشه که چند نوع رژیم میگیری ماه اول رژیم پاه  دوم و....و بعد کاهش وزن مورد نظر به دوره تثبیت وزن میده من خودم نگرفتم ولی بعد ماه رمضان میخوام بگیرم البته من اضافه وزن ندارم برای زیبایی میخوام...ببین ایشون دکتر اکثر بازیگرها و مربی پرسپولیس و ...هست من این نتایج و تو تحقیقاتی که در موردش کردم رسیدم و قیمتشم نسبت به قیمت هایی که من از کارشناسهای تغذیه شنیدم بهتره

[QUOTE=90070201]مونده به اضا فه وزنت که چقدر باشه که چند نوع رژیم میگیری ماه اول رژیم پاه  دوم و....و بعد کاهش ...[/QUOTE

حالا که خودتم میخوای شروع کنی اینو میگم که یه تحقیق بکنی‌. من اسم خانم بهاره غفاری رو توی گوگل اینجوری سرچ کردم : " بهاره غفاری نی نی سایت" که نظر بقیه رو بخونم. بیشتریا ازش منفی گفته بودن. و معتقدن این هنرپیشه ها و ورزشکارا همه تبلیغن و اون قدرها خوب نیست. برای همین فکر میکنم خیلی شهرتی که از طریق افراد معروف به دست میاد زیاد قابل اتکا نیست. اتفاقا اگر ببینیم صد نفر آدم معمولی از تجربیات شخصیشون میگن و راضی هستن اونوقت خوووبن. نمیدونم البته این نظر منه. 

ببین دوست عزیز اول و اخر هر رژیمی پیش هر دکتری کم خوردن و تحمل گرسنگی وداشتن اراده بالاس؛شما میتونی حتی خودت کالری شماری کنی با اپلیکیشن ها ولی بازم باید کم بخوری تا بتونی وزن کم کنی

من چند ماه زیر نظر بهاره غفاری رژیم گرفتم رژیمش فوق العاده گرسنگی زیاد داره اما خب اگه دقیق رعایت بشه ماهی تا۸ کیلو هم میشه کم کرد من بعد از چندماه از رژیمس خسته شدم حالا دوباره خودم کالری شماری میکنم در کل اراده و انگیزه ادم باید زیاد باشه شماهم که قراره باردار بشی چه انگیزه ای بالاتر ازاین واسه تحمل گرسنگی

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست