2777
2789
عنوان

واسه حالت تهوع بارداری چه قرصی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 21 پست
یعنی بالا نمیاری..دکتر من گفت اگه استفراغت زیاده باید بستری بشی..اینجوری هیچ غذایی به نی نی نمیرسه!

بالا که میارم دو بار در روز ولی جلوی خودمو میگیرم زیاد نشه ... ولی دکترا میگن این حالت های مادر به نی نی ضرری نمیرسونه خب چیکار کنیم به خدا وقتی میبینم یکی داره غذا میخوره با حسرت نگاه میکنم انگار دیگه هیچوقت نمیتونم غذا بخورم

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالا که میارم دو بار در روز ولی جلوی خودمو میگیرم زیاد نشه ... ولی دکترا میگن این حالت های مادر به ن ...

دقیقا انگار غذاخوردن یادم رفته..وقتی یاد بارداری جاریم میفتم که چقد سرحال بود و همه چی میخورد حسرت میخورم😭

دقیقا انگار غذاخوردن یادم رفته..وقتی یاد بارداری جاریم میفتم که چقد سرحال بود و همه چی میخورد حسرت م ...

آره بعضی ها اصلا ندارن حالت تهوع...میگن که خون بعضی از مادرها حساسیت نشون میده به هورمون بارداری و این حالت ها به وجود میاد 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
زنجبیل  هوای تازه و در جریان  من روزانه همسرم ۱ سی سی برام ب ۶ میزد  با هماهنگی دک ...

مشکل اصلیم اینکه وقتی گشنم میشه یه چیزی میخورم گلاب به روت استفراغش میکنم..تومعدم نمیمونه..به زور قرص

منم از هفته ششم تا الان که تو دوازدهم خیلی دارم اذیت میشم 

بهم گفتن زنجبیل بندازم تو اب جوش بخورم امتحان نکردم هنوز

کسی میدونه خوبه یا نه؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
مشکل اصلیم اینکه وقتی گشنم میشه یه چیزی میخورم گلاب به روت استفراغش میکنم..تومعدم نمیمونه..به زور قر ...

ببین من یه مدلی بودم قرص ب ۶ یا دمیترونم نمیتونستم قورت بدم 

برام دوبار آمپول آندانسترون داد دکترم 

ولی در نهایت رو ب ۶ موندیم 

از اون آدمایی هستمم که از آمپول فوبیا دارم

ولی با هر گرفتاری بود تحمل میکردم 

البته خدایی یه وقتایی در حدی بی حال بودم که حتی نمیتونستم چونه بزنم یا اعتراض کنم