قبلا قرص اندانسترون میخوردم که یبوست شدید میگرفتم و کلی اذیت..الآن دکترم قرص دیمن هیدرینات نوشته برام..ولی تو عوارض اونم نوشته یبوست..کسایی که استفاده کردن لطفا کمک..واقعا اینم یبوست میاره؟؟؟
من کلاس بارداری میرفتیم میگفتن لیمو ترش بو کنید حالنچت تهوع رو کم میکنه.من خودم خود به خود حالت تهوع نداشتم ولی به بوی یه عطر واقعا حساس بودم و بوی مرغ
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سیرابی هم ویتامین ب بالایی داره میتونه چند روز یه بار از کله پزی بگیری یه پرس اندازه یه کاسه آبگوشت خوری.از دکترا بپرس برات بد نباشه.من اواخر بارداری دکتر گفت بخورم چون چهل هفته رو رد کردم نمیدونم برای شروع شدن دردا گفت بخورم یا چیز دیگه از دکترا بپرس اگه برات بد نیست بخور
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا