2821
2789
عنوان

تبخال تناسلی

210 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من ماه پیش اپیلاسیون بودم الان یه  جوش چرکی بزرگ زده رو ناحیم..هیچ دردی نداره فقط دیروز برای چند دقیقه میخارید بعد دیگه قطع شد‌‌..الانم ن درد دارم نه خارش ولی چون بزرگه و عکسش به عکسای تبخالی که در نت دیدم شباهت داره میترسم..کسایی ک تجربه داشتن بگن

تبخال عزیزم مال رابطه جنسی 😶اون حتما زیگیل 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما میتونه ربطی نداشته باشه به رابطه جنسی..از طریق اپیلاسیون و حتی استخر هم میتونی این بیماری رو بگ ...

عزیزم لطفا این جایی نگو چون هرپس تناسلی ویروس و برای انتقال باید شرایط خاصی باشه😶

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
شاید مو برگشته رفته داخل پوستت چرک کرده برای من زیاد پیش اومده اینجوری که خودم با سوزن کشیدمش بیرون ...

آره

اسی با موچینی که لازم نداری و استریل کردیش زخمش کن

به احتمال زیاد مو داخل پوستت رشد کرده 

عزیزم لطفا این جایی نگو چون هرپس تناسلی ویروس و برای انتقال باید شرایط خاصی باشه😶

اگه تبخال نباشه پس زیگیلم نمیتونه باشه چون زیگیل فک میکنم ضایعه گوشتی باید باشه نه جوش چرکی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز