2777
2789

سلام عزیزان دکتر متخصص مفاصل خوب در تهران میخوام لطفا اگه میشناسید معرفی کنید

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
مشکلتو میگی عزیزم بهتر میتونم معرفی کنم

عزیزم طولانیه مشکلم فقط خلاصش اینه که ام ار آی رفتم گفتن از دلتوئید هست حالا اگه درست نوشته باشم

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متخصص مفصل با ارتوپد فرق داره؟؟ اگه ارتوپد خوب بخوای فضلعلی عشایری بد نیست،اخلاقش یکم یجوریه ولی کا ...

ارتوپد با تخصص مفصل

متخصص مفصل با ارتوپد فرق داره؟؟ اگه ارتوپد خوب بخوای فضلعلی عشایری بد نیست،اخلاقش یکم یجوریه ولی کا ...

عزیزم زدم تو نت دیدم تخصص مفصله مرسی....فقط اینکه دکتر خوبیه؟ شما پیشش رفتی؟ 

من دکتر فوق تخصص مفصل نمیشناسم ولی اگه مشکلت رو زانو هست یه دکتر بهت معرفی کنم که حرف نداره

عزیزم اسم دکتر چی هست؟؟؟ ساقه پامه مشکلم

ممنون عزیزم لطف کردی

قربانت

ببین الآن کارتش رو پیدا کردم زده متخصص جراحی استخوان و مفاصل 

همسر من زانوش رو پیش ایشون عمل کردن واقعا پزشک حاذقیه 

من بیش از ۱۰ تا دکتر دیدم تا به ایشون رسیدم کارش حرف نداره

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
قربانت ببین الآن کارتش رو پیدا کردم زده متخصص جراحی استخوان و مفاصل  همسر من زانوش رو پیش ...

خیلی لطف کردی خانومی ممنون