mamisamyar مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 1028 عنوان خانومای تهرانی عزیز ی لحظه تشریف بیارید 800 بازدید | 16 پست سلام عزیزان دکتر متخصص مفاصل خوب در تهران میخوام لطفا اگه میشناسید معرفی کنید چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم 1398/02/24 | 03:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamisamyar مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 1028 مشکلتو میگی عزیزم بهتر میتونم معرفی کنم عزیزم طولانیه مشکلم فقط خلاصش اینه که ام ار آی رفتم گفتن از دلتوئید هست حالا اگه درست نوشته باشم چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 40907 متخصص مفصل با ارتوپد فرق داره؟؟اگه ارتوپد خوب بخوای فضلعلی عشایری بد نیست،اخلاقش یکم یجوریه ولی کارش درسته
mamisamyar مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 1028 متخصص مفصل با ارتوپد فرق داره؟؟ اگه ارتوپد خوب بخوای فضلعلی عشایری بد نیست،اخلاقش یکم یجوریه ولی کا ... ارتوپد با تخصص مفصل چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
mamisamyar مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 1028 متخصص مفصل با ارتوپد فرق داره؟؟ اگه ارتوپد خوب بخوای فضلعلی عشایری بد نیست،اخلاقش یکم یجوریه ولی کا ... عزیزم زدم تو نت دیدم تخصص مفصله مرسی....فقط اینکه دکتر خوبیه؟ شما پیشش رفتی؟ چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
mamisamyar مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 1028 شانه ت درد میکنه؟ نه پامه چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 12979 نه پامه من دکتر فوق تخصص مفصل نمیشناسم ولی اگه مشکلت رو زانو هست یه دکتر بهت معرفی کنم که حرف نداره و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
mamisamyar مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 1028 من دکتر فوق تخصص مفصل نمیشناسم ولی اگه مشکلت رو زانو هست یه دکتر بهت معرفی کنم که حرف نداره عزیزم اسم دکتر چی هست؟؟؟ ساقه پامه مشکلم چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 12979 عزیزم اسم دکتر چی هست؟؟؟ ساقه پامه مشکلم دکتر محمد جواد زهتاب و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
mamisamyar مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 1028 دکتر محمد جواد زهتاب ممنون عزیزم لطف کردی چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 12979 ممنون عزیزم لطف کردی قربانتببین الآن کارتش رو پیدا کردم زده متخصص جراحی استخوان و مفاصل همسر من زانوش رو پیش ایشون عمل کردن واقعا پزشک حاذقیه من بیش از ۱۰ تا دکتر دیدم تا به ایشون رسیدم کارش حرف نداره و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
mamisamyar مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 1028 قربانت ببین الآن کارتش رو پیدا کردم زده متخصص جراحی استخوان و مفاصل همسر من زانوش رو پیش ... خیلی لطف کردی خانومی ممنون چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم