چن روز پیش تو سرچ گوگل گوشی شوهرم چیزای بدی دیدم فیلم ناجور سرچ کرده بود تعداد دفعاتشم زیاد بود به روش آوردم گف همینجوری الکی دیدم قهر کردم هرچی گفتم کار خوبی نیس قانع نشد گف چیز بدی نیس و اصلا نگف دیگه نمیبینم حتی عذرخواهیم نکرد دیگه بعد چند روز آشتی کردیم ولی الان همش بهش فک میکنم اینم بگم شوهرم خیلی خوبه اهل کار خلافو اینجور چیزا اصلا نیس ولی حس میکنم کمم براش که اینکارو کرده😢 چجوری ترکش بدم دیگه سمتش نره اصن دوس ندارم اینجور کارارو
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
چرا فکر میکنی براش کمی؟ همین اعتماد بنفس پایین شما مشکل سازه عزیزم. شما مسول رفتارهای دیگران نیستی. البته اینو هم در نظر بگیر که خب شوهر شما یه فرشته نیست ممکنه گاهی یه شیطنت کوچولویی بکنه. زیاد به روش نیارین تا هم قبح گناه و کار زشتش از بین نره و هم باعث نشه که روابط بینتون تیره بشه.
فکر کنم اکثر مردا میبینن همشونم میگن از سر کنجکاوی همینجوری دیدن منم خیلی مثل تو ناراحت میشم حس میکنم کمبودی دارم شوهر من میگه نه تو عالی هستی من از کنجکاوی مبینم
منم میرم یاد میگیرم ب خدا 😂😂😂 الان میان منو ترو میترکونن 💃💃😁😁
شوهرم بفهمه میکشتم انقدر حساسه
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)