2777
2789
عنوان

بیایین بگین دلیلش چی میتونه باشه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواسته آپ دیت بشه  خلاف نکرده

😐😐😐😐میگم اگه خواهرت ی روز اومد همچین گله ای کرد از شوهرش نامرده روزگاری همینجوری جوابشو ندی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نمیدونم والا ولی منم گاهی از رو فضولی فیلم بد میبینم نریزین سرم    

منم میرم یاد میگیرم ب خدا 😂😂😂 الان میان منو ترو میترکونن 💃💃😁😁

اگه امروز نخندی فردا پشیمون میشی    همیشه برای هر دردی یه دری به سمت کوچه علی چپ بازه      
🤤بزار من روسری بزارم تو هستی😂😂😂

هیچ تمایلی به شما ندارم خیالت تخت

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

چرا فکر میکنی براش کمی؟ همین اعتماد بنفس پایین شما مشکل سازه عزیزم. شما مسول رفتارهای دیگران نیستی. البته اینو هم در نظر بگیر که خب شوهر شما یه فرشته نیست ممکنه گاهی یه شیطنت کوچولویی بکنه. زیاد به روش نیارین تا هم قبح گناه و کار زشتش از بین نره و هم باعث نشه که روابط بینتون تیره بشه.

منم میرم یاد میگیرم ب خدا 😂😂😂 الان میان منو ترو میترکونن 💃💃😁😁

شوهرم بفهمه میکشتم انقدر حساسه  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
حالا اونارو نبینه اپ دیت نمیشه

گلم بشین تو ی حالت دوستانه و عشقولانه باهاش خیلی راحت صحبت کن از احساس بدت بگو بهش خلاصه دلشو نرم کن و راضیش کن که نبینه دیگه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴