2777
2789
عنوان

اونایی که پروتز سینه انجام دادن میان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 6561 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه سینه میخوای چیکاررررررررر

سینه بزرگ و‌خوش فرم عزیزم وقتی تو استایل مناسب باشه خیلی جذابه،من قد بلندی دارم و استخون بندیم طوری بود که ۹۰برام خیییلی بزرگ نبود و شک ندارم که بهتر میشد نسبت به الان اما خب کاریه که شده

خدایا شکرت 
سینه بزرگ و‌خوش فرم عزیزم وقتی تو استایل مناسب باشه خیلی جذابه،من قد بلندی دارم و استخون بندیم طوری ...

الان مگه سایزش همون 90 نشده؟

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
سینه رو بخای فقط سفت و رو به بالا باشه باید چکار کرد همون لیفت انجام میدن اونم درد داره؟؟؟

اره عزیزم تو اینستا سرچ کنید حتی لایو عمل رو هم میزارن میتونید بپرسین ازشون ...

خدایا شکرت 
نه مگه شما ندیدین عکسمو؟؟؟  هنوز سوتین جدید نگرفتم طبی میبندم تا ۲ ماه .... اما میدونم ۹۰ که ن ...

نه ندیدم 

منم میخوام انجام بدم چه بده اگه اون سایزی که میخوایم نشه

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !