2777
2789
عنوان

اونایی که پروتز سینه انجام دادن میان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 6561 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوفففف چه شلوغش میکنید  تو اینستا پررررره عکسه بعد عمله  بنظرتون کوچیک نیس😕

من ندیدم میشه بزارید؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

بزرگ بعید می دونم بشه مگر اینه وزن اضافه کنی. ولی جا میفته شاید عادت نداری نباید خیلی بزرگ بشه چون بعد افتادگی هم داره اینو در نظر گرفته دکترت حتما. من خودم پیش دکتر اعظم صلاتی عمل کردم پروتز خیلی راضیم و از سایزی که می خواستم

دقيقا شما برعكس منى قد من ١٧٢عه وزنم ٧٠كيلوبود دكتر ميگفت تا٤٠٠هم بزارى قشنگ ميشه ولى من خودم اصرار كردم كوچيك باشه كه اصلا معلوم نباشه ٣٠٠نداشت مجبور شد برام٢٧٠منتور بزاره حالا اينطورى گفتى حس ميكنم خيلى كوچيكه پس!البته من ديروز عمل كردم ولى ميبينم كه تخته وبرجسته نشده يكمم دولار شدم خودم چون دكتر ميخواست٣٢٥بزاره من ميگفتم نميخوام فيك باشه ميخوام مث هاليوديا بشه وكسى متوجه پروتزم نشه!!بعد الان اينقددرد دارم وحالم بده كه نگو

خانمی شما الان از سایزت راضی هستی؟گرد گذاشتی یا اشکی

نه راضى نيستم بنظر بايد بزرگتر ميذاشتم..من اشكى ميخواستم ولى الان٥ساله كه اشكى وارد نشده اونم فقط برا بيمارا سرطانى استفاده ميشه برا بقيه گرد ميزارن مال منم گرده

نه راضى نيستم بنظر بايد بزرگتر ميذاشتم..من اشكى ميخواستم ولى الان٥ساله كه اشكى وارد نشده اونم فقط بر ...

از گرد بودنشم ناراضی یا فقط از کوچیک بودنش.

ببین میتونی بری با تزریق چربی یکم بزرگترش کنیا

دقيقا شما برعكس منى قد من ١٧٢عه وزنم ٧٠كيلوبود دكتر ميگفت تا٤٠٠هم بزارى قشنگ ميشه ولى من خودم اصرار ...

عزیزم میدونم خیلی وقته از این تاپیک وهمچنین از نظر شما میگذره..میخوام نظرتو الان ک مدتیه ازپروتزت گذشته بگی..راضی هستی؟من میخوام اگر پول جوربشه و خدابخواد انجام بدم،میگن دردش بعدعمل خیلی زیاده اینجوره واقعا؟احساس یه چیز غیرطبیعی روی بدنت نداری؟

عزیزم من الان این یکی تایپکتو دیدم که انجام دادی‌.اینکه یه چیزی تو سینه هست حس بدی نداره؟نمیدونم چجوری بگم مثلا انگار چیز اضافه تو بدنع یا عادی یکم راهنماییم کن چون اطرافیانم منو میترسونن منم سینم بعد از چاق و لاغری دچار افتادگی شده.۲۰سالمه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

سلام ببخشید بعد از اینهمه مدت از پروتز کردنتون گذشته پیام میدم، راستش من پس فردا عمل پروتز سینه دارم و پروتز رو قراره دکتر زیر عضله بزاره، خیلی میترسم از دردش، و گفته که کمی از ماهیچه ام رو برمی‌داره برای این کار،.

واسه شما زیر عضله گذاشته یا روش؟

شما که تجربه اش رو داشتید میشه بگید دردش چقدره؟ و تا چه حده؟ از استرس و ترس بعد از عمل خوابم نمیبره شبها

اگه برای انتخاب سایز مناسب پروتز سینه مشکل داری، این مقاله رو بخون:

راهنمایی‌هایی برای انتخاب سایز مناسب پروتز سینه شامل مواردی مانند مشاوره با پزشک یا متخصص پروتز، تست پروتز در اندازه‌های مختلف، و مشاهده نمونه‌های پروتز می‌شود. مشاوره با پزشک به عنوان یک مرحله بسیار مهم در انتخاب سایز مناسب شناخته می‌شود. نیاز است که قبل از جراحی حتماً یک جلسه با پزشک داشته باشید تا اندازه سایز مناسب پروتز سینه نهایی شود و سپس برای جراحی برنامه ریزی گردد. استفاده از یک سایز مناسب از بروز عوارض ناشی از پروتز های بیش از حد بزرگ می کاهد.

بیشتر بخوانید: انتخاب سایز مناسب پروتز سینه