2777
2789
شما گروهتون چیه ؟من زدم عضو شد

عزیزم من کانال تلکرامی فروش پوشاک زنانه دارم

@red_carpet_mezon

کارهامو تو تاپیکهام میتونی ببینی

خیلی از دوستان کارهامو دیده بودن ولی تلکرام نداشتن درخواست کردن کانال واتسآپ بزنم 

الان اعضا دارن اضافه میشن تا یکی دو روز دیگه کارها رو بچینم. چون اینجا مثل تلکرام نیست. لباسها رو فقط از زمان عضویت میشه دید و قبلی ها رو نشون نمیده. میخوام دوستان جمع شن که بعد نخوایم کارها رو تکرار بزنم.

خوشحال میشم در تلکرام یا واتسآپ در خدمتتون باشم

عزیزم من کانال تلکرامی فروش پوشاک زنانه دارم @red_carpet_mezon کارهامو تو تاپیکهام میتونی ببینی خ ...

چه خوب عزیزم من عضو شدم منتظرم ببینم کاراتونو

الهی شکررررت ،خدایا دختر گلم و نی نی تو شکمم رو به خودت سپردم تویی که بهترین نگهدارنده ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم یکی دو روز صبوری کنین دوستان دیگه هم عضو شن کارهای زیبایی دارم میذارم درخدمتتونم ⚘

عزیزم الان اینجا شلوغه یه تاپیک بزن لینکو بزار عضو شن

الهی شکررررت ،خدایا دختر گلم و نی نی تو شکمم رو به خودت سپردم تویی که بهترین نگهدارنده ای

كپي پيست من 

فقط اين عكس فاكتور جهيزيمه مال يك سالو نيم پيش به نام مادرم هست قيمت ها رو با الان مقايسه كنيد شاخ در مياريد 😩😩😩 فقط اون ساندويچ ساز ٩٠ هزار تومن الان ديگه وسيله برقي ٩٠ هزار تومن گير نمياد خيييييلي اوضاع افتضاح شده خيييييييلي

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
با آرزوی سفری خوش مشهد تهران دوشنبه2/23 ساعت06:35 هواپیمایی:4311 واچر: پشتیبانی:09129008071 د ...

خوش به حالت رفتی سفر داری برمیگردی 😍😍 دلم واسه مشهد و حرم امام رضا(ع) لک زده 

پرواز خوبی داشته باشی عزیزم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

من چیزی برای پیست کردن نداشتم

اسکرین آخرین پیامم رو گذاشتم 😁

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خوش به حالت رفتی سفر داری برمیگردی 😍😍 دلم واسه مشهد و حرم امام رضا(ع) لک زده  پرواز خوبی داش ...

نه بابا من چهار سال نرفتم این واسه شرکت گرفتم،البته من مشهد زندگی میکنم

نه بابا من چهار سال نرفتم این واسه شرکت گرفتم،البته من مشهد زندگی میکنم

پس خوش به حال اونی که رفته مشهد داره برمیگرده 😃