2777
2789
عنوان

بنظرتون برم?!😢

503 بازدید | 76 پست

سلام خانوما..من سه سال و نیمه عقد کرده هستم..قرار بود همسرم عروسیو قبل محرم صفر بگیرن تا گرونتر نشده سال دیگه که خونمون اماده میشه( دست مستاجره) بریم سر خونه زندگیمون که خب سخته باز یه سال دیگه صبر کنم..همسرم گفت اگه عروسی بگیرم میتونم قم خونه اجاره کنم زندگیمونو شروع کنیم( من تهران زندگی میکنم) کار همسرمم قمه آزاده شغلشون..میگن درآمد خوبی دارم سخته کارمو ول کنم بیام قم..منم سختمه برم قم چون هم از خانواده ام دور میشم هم دوست و آشنایی اونجا ندارم مامانمم زیاد راضی نیست برم قم میگه من یدونه دختر دارم اونم بره قم😢 ولی بابام میگن کار سخت پیدا میشه کار شوهرت خوبه برو..دلم نمیاد برم از اونورم خانواده شوهرمم هستن با مادرشوهرم رابطم خوب نیست..به نظر شما چیکار کنم? برم? یا صبر کنم سال دیگه عروسی کنیم و بریم سر خونه زندگیمون? از عقد طولانی متنفرم همش بلاتکلیف هستم😭 شوهرم سربازم هست برج چهار تموم میشه خدمتش..منم دانشجوام خرداد تموم میشه درسم به نظرتون چیکار کنم? دوست دارم پیش همسرم باشم ولی خانوادمم دلم نمیاد ازشون دل بکنم😢 

میشه برای سلامتی و آرامش روز افزون پدرم و مادرم و خوشبختی روز افزون من و همسرم یه صلوات بفرستین؟ مرسی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بابا

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...

خیلی راه ش دور نیست...سه سال عقد زیاده بــــرو با شوهرت

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...

تهران قم که راهی نیست!!

برو اگه درامدش خوب

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
شغل شوهرت چیه؟

شغلشون آزاده گلم با برادرشوهرم کار میکنن پخش شیرآلات و روشویی و دستشویی و .... اینا

میشه برای سلامتی و آرامش روز افزون پدرم و مادرم و خوشبختی روز افزون من و همسرم یه صلوات بفرستین؟ مرسی