2777
2789
عنوان

و ج

177 بازدید | 19 پست

سلام من فولیکول ۱۷-۱۹-۲۱داشتم در روز۱۴سیکل روز۱۵دوتاامپول اچ سی جی زدم الان سه روز میگذره زیر شکمم خییییلی درد میگیره اصن نمیتونم بشینم و بخابم احساس میکنم شکمم یکم بالا اومد اینا علائم هایپر شدنه؟؟؟یعنی بارداری منتفی؟؟چرا فقط با دوتا امپول اینجوری شدم!!"

چی؟😳

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم دردت برای آزاد شدن تخمکاته فک کنم...جون معمولاhcgرو برای آزاد شدن تخمک میزنن..من و دوره برای ای یو ای این آمپول و زدم و بعدش درد داشتم 

یه حس غربتی دارم که از هر جمعی بیزارم ...کنار هر کسی باشم همین تنهایی رو دارم😢

نه فکر نکنم به هایپر ربطی داشته باشه

تماس بگیر از اورژانس بیمارستان زنان بپرس علائم هایپر شدنو

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
علائمش بعضیارو دارم واس همین میترسم!!

انشالله اینطوری نیست

اخه روز ۱۴ فولی هات خوب بوده خیلی تعداد بالا و غیرنرمال نبوده

من یه بار روز ۹پریود سونو شدم بالای ۱۰ تا فولی ریزودرشت داشتم گفتن مشکوک به هایپر و داروهام قطع شد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌