2777
2789
عنوان

و ج

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 19 پست
دقیقا همینجوریم یعنی امیدوار باشم اخه پی سی او با ذخیره بالا ام واس همین میترسم

والا منم همین علائم و داشتم  اینقد شدید بود کع گریه میکردم میخوای مطمئن شی زنگ بزن از دکترت هم بپرس...

یه حس غربتی دارم که از هر جمعی بیزارم ...کنار هر کسی باشم همین تنهایی رو دارم😢
من به جز ۴تا فولیکول غالب ۲تا ریز تا ۱۱میلی ام داشتم 

خب یعنی ۶تا که نرماله با دارو

بازم اگه درد غیرقابل تحمل داشتی برو اورژانس

امیدوارم روزای مامان شدنت باشه این روزا😍

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب یعنی ۶تا که نرماله با دارو بازم اگه درد غیرقابل تحمل داشتی برو اورژانس امیدوارم روزای مامان شدن ...

ان شالله خود دکتر گفت چون تخمدانات فعال شدن درد خواهی داشت بعد امپول  ولی خیلی شدیده بهم هیوسین داد گفت درد داشتی بخور و از ۱۵سیکل شیاف پروژسترون!!!نمیدونم چی میشه!!!یعنی اگ شیاف تموم بشه پری میشم بعدش؟؟

ان شالله خود دکتر گفت چون تخمدانات فعال شدن درد خواهی داشت بعد امپول  ولی خیلی شدیده بهم هیوسین ...

انشالله بعدش تا ۹ ماه پری نشی🤗

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌