2777
2789
عنوان

چرا بعد سقط قرص آسپرین باید خورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4336 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا سقط داشتم.بعد سقط هام آسپرین نخوردم ولی بعدش که آزمایش های سقط مکرر و دادم و معلوم شد مشکل ...

سلام عزیزم منم دو تا بارداری پوچ داشتم الانم باردارم امروز رفتم سونو دکتر سونو واژینالم کرد با وجود اینکه باید هشت هفته باشم شش هفته نشون داد جنین تشکیل شده بود ولی بدون قلب با وجود اینکه یه ماه قبل از بارداری اسپرین استفاده میکردم دکتر بمن یه هفته مهلت داد گفت اگه تشکیل نشد باید سقط شه تو رو خدا بگو چه ازمایشاتی انجام دادی چی مصرف کردم خودتم بارداریات اینجوری بود  واقعا ناامید شدم دیگه😔

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
سلام عزیزم منم دو تا بارداری پوچ داشتم الانم باردارم امروز رفتم سونو دکتر سونو واژینالم کرد با وجود ...

نه عزیزم.نا امید نباش.

آزمایش های سقط مکرر و دادی؟

من بعد سقط دومم آزمایش های ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ دادم معلوم شد مشکل انعقادی دارم چند ماه درمان کردم و مشکلم حل شد و بعدش باردار شدم تا هفته ی ۱۲ آسپرین و شیاف و آمپول انوکساپارین میزدم.

اول برو تحت نظر پزشک متخصص تا بفهمی مشکل کجاست شوهرتم باید آزمایش اسپرم و کاریوتایپ بده.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
نه عزیزم.نا امید نباش. آزمایش های سقط مکرر و دادی؟ من بعد سقط دومم آزمایش های ایمنی و انعقادی و کا ...

اره عزیزم ازمایش انعقادی و ایمنی و کایوتایپ منو همسرم دادیم از اسپرم شوهرمم یکم ضعیف بود که دکتر گفت مشکلی نیست کلا ازمایشامون سالم بودن این بارداری سوم من بود که زیر نظر دکتر بودم ولی انگار اینبارم بی فایده بود کلا بارداریام همیشه تا شش هفته فقط رشد میکننن که بعد سقط میشن واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم الان ازمایشای ایمنی انعقادی رو برات میرفستم ببین کاملن  

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
نه عزیزم.نا امید نباش. آزمایش های سقط مکرر و دادی؟ من بعد سقط دومم آزمایش های ایمنی و انعقادی و کا ...

کاریوتایپ منو همسرم که سالم بود

کاریوتایپ منو همسرم که سالم بود

من چون تقریبا سه سال پیش آزمایش هارو داده بودم فاکتورهاش دقیقا یادم نیست من خودم فاکتور های هموسیستئین و پروتئین اس خونم مشکل داشت.منم دقیقا بارداری هام تا ۶ هفته بیشتر نمیشد و خودش سقط میشد.

اگه تهرانی میخوای برو پیش دکتر من.اسمش زهره لواسانی تو نت اسمش و سرچ کنی آدرس مطب و شماره تلفن و همه ی اطلاعاتش میاد.

من چون تقریبا سه سال پیش آزمایش هارو داده بودم فاکتورهاش دقیقا یادم نیست من خودم فاکتور های هموسیستئ ...

راستش نمیتونم بیام تهران برام دوره حالا شما نتیجه گرفتین بچه دار شدین  امپول سلکسان رو تا اخر بارداری زدین؟

راستش نمیتونم بیام تهران برام دوره حالا شما نتیجه گرفتین بچه دار شدین  امپول سلکسان رو تا اخر ب ...

انشاءلله زودتر نتیجه بگیری عزیزم.من تا هفته ۱۲ زدم چون مشکل انعقادیم تا قبل بارداریم درمان شده بود فقط تا هفته ۱۲ زدم.