2777
2789
عنوان

چرا بعد سقط قرص آسپرین باید خورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4325 بازدید | 63 پست
چرا خيلي شديد بود😔😔

متاسفم باز اقدام هستین یا باید سه ماه صبر کنید؟ راستی برای من قلبش تشکیل نشده بود واسه شما چی؟ به شما هم آسپرین دادن؟ ببخشید انقدر سوال کردم چون مثل من هستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال همين موقع درگير دفعش بودم قلبش ميزد اما بعد از چن هفته رشدش متوقف شد الان اسپرين مصرف ميك ...

خیلی ناراحت کنندست 😔😔برای شما قلب داشت به حق این ماه عزیز و شبهای قدر انشاءالله این موضوع برای شما و خودم و هیچ کسی تکرار نشه و بزودی بارداری سالمی رو تجربه کنید الهی آمین من نزدیک چهل روزه کورتاژ کردم ولی هنوز لکه بینی دارم و سه ماه باید صبر کنم ولی هنوز پاک نشدم نگرانم شاید رحمم توی کورتاژ زخم شده 

ممنون انشالله  سونو نرفتي بعدش؟؟؟ برو سونو😔

قربونت

چرا بعد ده روز سونوی واژینال خود دکترم کرد گفت خوبه ولی الان یکماه از سونو میگذره باز لکه بینی دارم پاک نمیشم دکترا هم که هیچ کاری برای آدم نمیکنن

قربونت چرا بعد ده روز سونوی واژینال خود دکترم کرد گفت خوبه ولی الان یکماه از سونو میگذره باز لکه بی ...

لابد زخم داري پريود نشدي هنوز؟؟

من تا بعد پريوديم لكه بيني داشتم ولي خوب تا پريود٤٠روز نشد

لابد زخم داري پريود نشدي هنوز؟؟ من تا بعد پريوديم لكه بيني داشتم ولي خوب تا پريود٤٠روز نشد

چرا تا پریودم یکماه خونریزی و لک شدم یک روز پاک شدم بعد پریود شدم الان هشت روزه از پریودم میگذره حسابی هورمونم بهم ریخته مردم از اینهمه خونریزی آهن و آسپرین میخورم حوصله دکترا رو هم ندارم امیدوارم پاک بشم دیگه خسته شدم

🥺 خيلي دردناكه خيلي انشالله ك مشكلي نباشه وزودتر رحمت اماده بارداري باشه وي ني ني خوشگل بياري اي ...

آره عزیزم کاملا همدیگرو درک میکنیم چون تجربمون مثل همدیگه هست منم افسرده شدم خب طبیعی هست توی روحیه آدم تاثیر بد میذاره و همش استرس داره که دوباره تکرار نشه امیدوارم هر دوتامون یه بارداری سالمی رو تجربه کنیم و خدا ما رو امتحان نکنه چون تحملمون کم شده پناه بر خدا انشاءالله هم برای شما و هم خودم فرجی بشه و بهترینها قسمتمون بشه الهی آمین😘

من دو تا سقط داشتم.بعد سقط هام آسپرین نخوردم ولی بعدش که آزمایش های سقط مکرر و دادم و معلوم شد مشکل ...

سلام عزیزم. شرمنده ی سوال داشتم. منم مشکل شماروداشتم والبته۴تاسقط..دکتر واسه شما ازمایش ژنتیک و کاریوتایپ  فاکتور۵ هم نوشت یافقط ازمایشای ساده قبل بارداری انجام دادین? برا من کلی ازمایش وعکس رنگی واینا نوشته که بایدانجام بدم

الهم صل علی محمد وال محمد
 سلام عزیزم. شرمنده ی سوال داشتم. منم مشکل شماروداشتم والبته۴تاسقط..دکتر واسه شما ازمایش ژنتی ...

سلام عزیزم.

بله همه ی این هایی که گفتی و برای من هم نوشت به علاوه ی آزمایش های کامل فاکتورهای ایمنی و انعقادی خون.که معلوم شد مشکل انعقادی دارم.

انشاالله مشکلت به زودی حل بشه و مادر یه بچه سالم و صالح و خوشگل بشی عزیزم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
سلام عزیزم. بله همه ی این هایی که گفتی و برای من هم نوشت به علاوه ی آزمایش های کامل فاکتورهای ایمنی ...

مرسی عزیزم انشالله بارداری خوبی داشته باشی .من خیلی ناامیدبودم فک میکردم مشکلم قابل حل نیس.الان امیدوارشدم بازم ممنون❤

الهم صل علی محمد وال محمد
مرسی عزیزم انشالله بارداری خوبی داشته باشی .من خیلی ناامیدبودم فک میکردم مشکلم قابل حل نیس.الان امید ...

خیلی ممنونم.نگران نباش عزیزم.منم خیلی خیلی افسرده شده بودم اما اصلا جای نگرانی نیست الان سقط خیلی زیاد شده و خیلی ها درگیرشن اما نکته ی مثبت اینه درمان داره.

اصلا نگران نباش و هرچقدر تو پروسه ی درمان آرامش بیشتری داشته باشی و به خدا توکل کنی زودتر نتیجه میگیری انشاالله.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍