متاسفم باز اقدام هستین یا باید سه ماه صبر کنید؟ راستی برای من قلبش تشکیل نشده بود واسه شما چی؟ به شما هم آسپرین دادن؟ ببخشید انقدر سوال کردم چون مثل من هستید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پارسال همين موقع درگير دفعش بودم قلبش ميزد اما بعد از چن هفته رشدش متوقف شد الان اسپرين مصرف ميك ...
خیلی ناراحت کنندست 😔😔برای شما قلب داشت به حق این ماه عزیز و شبهای قدر انشاءالله این موضوع برای شما و خودم و هیچ کسی تکرار نشه و بزودی بارداری سالمی رو تجربه کنید الهی آمین من نزدیک چهل روزه کورتاژ کردم ولی هنوز لکه بینی دارم و سه ماه باید صبر کنم ولی هنوز پاک نشدم نگرانم شاید رحمم توی کورتاژ زخم شده
لابد زخم داري پريود نشدي هنوز؟؟ من تا بعد پريوديم لكه بيني داشتم ولي خوب تا پريود٤٠روز نشد
چرا تا پریودم یکماه خونریزی و لک شدم یک روز پاک شدم بعد پریود شدم الان هشت روزه از پریودم میگذره حسابی هورمونم بهم ریخته مردم از اینهمه خونریزی آهن و آسپرین میخورم حوصله دکترا رو هم ندارم امیدوارم پاک بشم دیگه خسته شدم
آره عزیزم کاملا همدیگرو درک میکنیم چون تجربمون مثل همدیگه هست منم افسرده شدم خب طبیعی هست توی روحیه آدم تاثیر بد میذاره و همش استرس داره که دوباره تکرار نشه امیدوارم هر دوتامون یه بارداری سالمی رو تجربه کنیم و خدا ما رو امتحان نکنه چون تحملمون کم شده پناه بر خدا انشاءالله هم برای شما و هم خودم فرجی بشه و بهترینها قسمتمون بشه الهی آمین😘
مرسی عزیزم انشالله بارداری خوبی داشته باشی .من خیلی ناامیدبودم فک میکردم مشکلم قابل حل نیس.الان امید ...
خیلی ممنونم.نگران نباش عزیزم.منم خیلی خیلی افسرده شده بودم اما اصلا جای نگرانی نیست الان سقط خیلی زیاد شده و خیلی ها درگیرشن اما نکته ی مثبت اینه درمان داره.
اصلا نگران نباش و هرچقدر تو پروسه ی درمان آرامش بیشتری داشته باشی و به خدا توکل کنی زودتر نتیجه میگیری انشاالله.