2777
2789

تو صد در صد میمیری 😆😆

شوخی نکرم ناراحت نشو خواب مرگ عمر وزیاد میکنه 

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر من هم خواب دیشبم رو میگم

همه اقوام پدریم خونه پدربزرگ مرحومم بودیم تو خونه قدیمشون پدرشوهرمم که عموم هست هم بود من و جاری بزرگم داشتیم میرفتیم تو خونه جاریم قد کوتاه و بیریخت شده بود پدرشوهرم دو تا برگه بهمون داد گفت ارثتون رو بهتون دادم همه خوشحال بودن پدربزرگم ذوق میکرد ما هم گرفتیم.

پدرشوهرم 4 تا عروس داره که به یکیشون پیشاپیش کلی ملک و املاک بخشیده و به ماها پشیزی نداده.

درصد مرگت زیاده همین روزا میمیری کاری هست که انجام ندادی انجام بده چون به زودی میمیری😂😂😂😂

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

با اجازت استاتر عزیز

منم خاب شوهرم میگم شوهرم میگ خاب دیدم خونه شماییم همه هستن یهو تو اومدنی روسینه ی من دراز کشیدی خابیدی زنگ زدم بمامان بزرگم تعریف کردم میگ شوهرت خیلی دوس داری  یعنی تعبیرش همینه😃

عزیزا برام دعا کنین باردار باشم😔❤
با اجازت استاتر عزیز منم خاب شوهرم میگم شوهرم میگ خاب دیدم خونه شماییم همه هستن یهو تو اومدنی روسین ...

تعبیرش اینه که همش دوس داری روش دراز بکشی شیطونی کنی😛😛😜😜😜😝😝😝

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰
با اجازه استارتر من هم خواب دیشبم رو میگم همه اقوام پدریم خونه پدربزرگ مرحومم بودیم تو خونه قدیمشون ...

خوشحالی کردن تو خواب خوب نیست فکر کنم همچنان پشیزی بهتون نرسه😀😀

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃