2777
2789
عنوان

کسی هس بیاد درد دل کنم باهاش😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 53 پست

عزیزم تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن حرفهاش از روی عصبانیت بوده تو که ده ساله میشناسیش پس دعوای دیشب و بزار تو دیشب بمونه نزار کش پیداکنه وقتی هردوتون آروم شدین بدون دعوا بهش بگو دلت از حرفهاش خیلی شکسته ببین چی میگه

حتما اونم میگه شکر خوردم ببخشید

دنیا پره از آدمهای بد با چهره های زیبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفی ک تو دعوا گفته رو باور نکن  من و شوهرم تو دعوا خیلی چیزای بدی بهم میگه  اما بعدش عذ ...

خیلی بد بود گفتم پس چرا موندی😢

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

عزیزم باید اول شرایط و خودت بسنجی ببینی تو چه شرایطی بوده که این حرفا زده شده ما خانوما همش باید درک کنیمو بعدشم گذشت...مطمئن باش از ته دلش نکفته ولی در کل یکم بی اعتنایی میارش سرجاش بعضی وقتا مردا فک میکنن چه خبره مخصوصا که زیادی بهشون توجه کنی برای مردا هیچی از بی توجهی بدتر نیس بزار یکم تنبیه شه از روز اولم بهتر میشه بهش بی اعتنایی بده

تا متوجه اشتباهش بشه

چرا ثاحالا نگفتهبود؟

عزیزم اسی جونم تودعوااونم نگه بس چی بگه بگه فدات بشم قربونت برم اون میشه دعوا؟چجوری دلش خنک میشودبس؟اخه گریه براچیته توعقل داری خانوم تودعواحلواخیرات نمیکنن که جونم منطقی باش دعواکرده دلش خواسته یه چیزی بگه همه تودعوامیگن براتونیس فقط

تا الان دعوا زیاد داشتیم این فرق داشت انکار ی آدم دیگه بود

چی بگم والا.حالا من اگه چیزی هم بگم دوستان دیگه مورد لطفشون قرارم میدن که چرا تو دلشو خالی میکنی ولی اختلافات بزرگ از جرقه های کوچیک ایجاد میشه

ولش کن .شوهر من دنیارو به هم ریخت تا من قبول کنم همه ی شهر میدونستن چقدر دوسم داره دیوونه وار .ولی ا ...

بخدا بعد ده سال دفعه اولش بود دعوا داشتیم ن این مدل الانم مینویسم با گریس.

چرا ثاحالا نگفتهبود؟

برای اینکه حرفش واقعی نبوده یه چیزی پرونده حرصش خالی بشه واقعی بود که هم صدبارگفته بودهم خودت ازرفتارش میفهمیدی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

من گاهی شوهرم عصبانی که میشه و چرندیات شو شروع میکنه زیرپوستی میخندم 

چون دیگه واقعا دستم اومده تو عصبانیت اختیار زبونش دست خودش نیست شما هم اصلا حرفاشو جدی نگیر عزیزم من کامل میدونم حالتو ولی مطمئن باش الکی گفته و صحت نداره حرفش مرد اگه دوستت نداشته باشه تحملتم نمیکنه حتی 

عزیزم تو دعوا ادم متوجه نیست چی میگه.۱۰ سال زمان کمی نیست که ادم بخواد یکیو کنار خودش تحمل کنه پس مطمئن باش دوست داره.یکمم سرسنگین باش مطمئن باش پشیمون میشه از حرفش.دلم روشنه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بابا تو خوبی که.

شوهر من تو دوران عقد هنوز ۲ سال نگذشته برگشت بهم گف من تورو بخاطر بابام تحمل میکنم😂😂

حالا از ۴ سالگی عاشق منه هااا یادمه ۴ سالم که بود‌دنبالم افتاده بود تورو خدا زنم شو برات یه کامیون طلا میخرم.

عصبانی میشه یه چیزی میگه دیگه.

تو باید سیاست داشته باشی و موقه عصبانیت هیچی نگی

اصن همینکه تو کل این ۱۰ سال اینو نگفته ینی یه حرفی تو عصبانیت بوده تموم شده رفته

take it easy! But...take it
خب شایدتاالان دعوانکردین

میگه هرهفته دعواس گفتم چقد نامردی میشدحتی دوسال یا یک سال قهرنداشتیم بجز چند ماه اول ازدواج