2777
2789

سلام دوستان تورو خدا راهنماییم کنید چن روزه از استرس شیرم کم شده.بچم بهانه میگیره.من شوهرم چشمش عمل کرده سالهای میش بعد واسش لنز گذاشتن یک چشمو بعد همش تو این چن سال که من همسرش نبودم میگف چشمام تو نور اذیت میشه قرمز میشه اب میده.بعد چن روز پیش رفته دکتر و دکتر گفته لنز یکم تکون خورده و به قرنیه میخوره و اینجوری میشه باید عمل شه اما شوهرم هیچی نمیگه باهام قهره دارم از استرس میمیرم بنظرتون عملش چحوریه چون منو اورده خونه مامانمو هیچ اطلاعاتیم بهم نمیده 

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

خیلی استرس دارم عملش سنگینه بنظرتون بعد شرایطش چجوریه به عنوان خواهر راهنماییم کنید من با بچه هم جایی نمیتونم برم بهمم توضیح نمیده خوابو خوراک ندارم بس گریه کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش.چرا اینقد به خودت استرس میدی؟مگه خدای نکرده عمل پیوند قلب داره؟به بچه ت داری ظلم میکنی بخ ...

اخه دس خودم نیس رابطمونم چن روزه داغونه همش دعوا کلا حال خوشی ندارم

جای مطمئن عمل کنه جای یه دکتر دیگه هم بره معاینه کنه شمام دیدت رو مثبت کن چرا همش گریه می کنی با گریه شما چیزی که حل نمیشه ان شالله به خوشی وسلامتی فقط قبلش ببین وقت عمل ماه در عقرب نباشه بعد هم قبلش یه صدقه رد کن همین بقیه شم توکلت به خدا کدوم شهرین؟

آینده روشن است من هرروز خوشبخت تر می شوم من انرژی مثبت جذب می کنم خدایا شکر.......امام ما مهدی جان ادرکنا العجل العجل
اب مروارید چن سال پیش انجام داده من چیزی در مورد اینا نمیدونم بنظرتون چجوریه 

عزیزم من خودم کارشناس اتاق عملم و عملشو دیدم اصلا کار خاصی نداره ساده ترین عمل تو عملای چشمه زیادم طول نمیکشه

نگران نباش عزیزم

پدر من هم چون آب مروارید چشمش سفت شده بود عمل جراحی انجام دادن روی چشمش

یعنی قرنیه رو باز کردن اون رو در آوردن بعد بخیه زدن

یه ربع بیست دقیقه بیشتر طول نکشید یعنی عمل سرپاییه

بلافاصله هم اومد خونه فقط مراقبت داره

توی نور نباید بره مگه با عینک آفتابی

هفته اول هم هر یک ساعت یک بار توی خواب و بیداری قطره داشت

از هفته دوم فاصله سه ساعت توی بیداری

یک ماه و نیم بعد هم رفت بخیه‌هاش رو کشیدن

فقط یک هفته‌ای چشمش قرمز و متورم بود

اصلا درد و سوزش و اینا هم نداشت

تو باید به همسرت آرامش بدی