2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی عمل چشم کرده یاچیزی میددنه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 27 پست
جای مطمئن عمل کنه جای یه دکتر دیگه هم بره معاینه کنه شمام دیدت رو مثبت کن چرا همش گریه می کنی با گری ...

مشهدیم.شرایطم خیلی بده هنوز چهل روز نشده زایمان کردم خیلی اوضام داغونه خودمم درد دارم از کمر درد دارم میمیرم بچمم بهانه گیره خونواده شوهرمم کلی چرت و پرت گفتن انگار تقصیر منه

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
عزیزم من خودم کارشناس اتاق عملم و عملشو دیدم اصلا کار خاصی نداره ساده ترین عمل تو عملای چشمه زیادم ط ...

ینی واسه شغلش و اینا مشکلی پیش نمیاد عین قبل میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم پدر من هم چون آب مروارید چشمش سفت شده بود عمل جراحی انجام دادن روی چشمش یعنی قرنی ...

الهی قربونت بشم باحرفات ارامش گرفتم مرسی خواهری.بخدا داغون شدم تو این چن روز هیچکسم بهم هیچی نمیگف همه میگفتن سخته و فلان.خودشم چیزی نمیگف راستی عملش ممکنه بیهوشی باشه چون اون روز شنیدم پشت تلفن میگف بیهوش میکنن 

مشهدیم.شرایطم خیلی بده هنوز چهل روز نشده زایمان کردم خیلی اوضام داغونه خودمم درد دارم از کمر درد دار ...

عزیزم

درک می‌کنم

من الان دخترم یک سالشه

همش با خودم می‌گم چقدر حالم بد بود اون ماه‌های اول ب علد از زایمان

چقدر گریه می‌کردم

نگران نباش عزیزم

اصلا عمل سختی نیست

توی نت سرچ کنی هم هست

به همسرت آرامش بده و به بقیه هم توجه نکن چی می‌گن

اگه دوست داشتی خصوصی بهم پیام بده

من هم مشهدم

الهی قربونت بشم باحرفات ارامش گرفتم مرسی خواهری.بخدا داغون شدم تو این چن روز هیچکسم بهم هیچی نمیگف ه ...

پدر من که سرپایی بود عملش

اون آ مروارید سفت رو درآوردن و لنز گذاشتن

احتمالا همسر شما هم همینه

ببین دکترا اکثرا توضیح نمی‌دن کامل مگه بپرسی

اگه امکانش هست با زبون خوش خودت برو با همسرت و از دکتر بخواه توضیح بده عمل چه‌جوریه دقیقا

بگو دوست دارم کنارت باشم

بعید می‌دونم بیهوش کنن

عزیزم درک می‌کنم من الان دخترم یک سالشه همش با خودم می‌گم چقدر حالم بد بود اون ماه‌های اول ب علد ...

فدات شم خدادخیرت بده بهترینارو برات ارزو میکنم

فدات شم خدادخیرت بده بهترینارو برات ارزو میکنم

مرسی عزیزم

انشالله سلامت و سرشار از آرامش باشی

به نظرم همسرت هم دقیق نمی‌دونه ماجرا چیه

کنارش باش و بهش آرامش بده و سعی کن صبور باشی

درک می‌کنم الان به خاطر زایمان شرایط سختی داری اما ما خانوم‌ها خیلی قوی‌تر از این حرفاییم

مرسی عزیزم انشالله سلامت و سرشار از آرامش باشی به نظرم همسرت هم دقیق نمی‌دونه ماجرا چیه کنارش باش ...

میدونی شوهرم خیلی قده هیچی نمیگه این هیجی نگفتنش استرسمو بالا برده الانم منو اورده خونه مامانم بعد اب مروارید میگع لنز میذارن که اون لنز تکون خورده و به قرنیه میخوره.راسی خانومی باباتونو چن روز بستری کردن شمام بیمارستان خاتم الانبیا رفتین

ببین عزیزم بیمارستان خاتم مشهد جزو بهترین بیمارستان های چشم ایرانه  پسرم دوبار اونجا عمل چشم انجام داده یکبار تو پنج سالگی یک بار هم پانزده سالگی عملش خیلی سنگین تر از عمل شوهرتان بود یعنی چشم رو شکاف دادن و یک دستگاه توی چشمش کار گذاشتن به اعصاب مسلط باش انشالله شوهرتان بعد عمل بهتر میشه 

میدونی شوهرم خیلی قده هیچی نمیگه این هیجی نگفتنش استرسمو بالا برده الانم منو اورده خونه مامانم بعد ا ...

اصلا بستری نشد

می‌گم بعد یه ربع بیست دقیقه عملش تموم شد و بعد اومد خونه

کلینیک آفتاب پیش دکتر مخملباف بود

مشهدیم.شرایطم خیلی بده هنوز چهل روز نشده زایمان کردم خیلی اوضام داغونه خودمم درد دارم از کمر درد دار ...

عزیزم توبه فکر خودت و بچه ات باش اصلا هم به حرفاشون محل نده خودتو دست بالا بگیر دکتر محمد رضا صداقت تو مشهد خیلی خوبه سرشم شلوغه 

آینده روشن است من هرروز خوشبخت تر می شوم من انرژی مثبت جذب می کنم خدایا شکر.......امام ما مهدی جان ادرکنا العجل العجل