2777
2789
عنوان

محدودیت معلمی اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 54 پست

عزیزم شاید مسیر زندگیت قراره عوض بشه

بنظرم خوشحال باش 

بالاخره معلمی شغل انبیاست

اگ معلمی رو دوست داری حتما وجودش رو داری اصلا ناراحت ناخون اینا نباش خوبیهای معلمی رو ببین و عشق کن کاری به حرف‌های منفی همکارانت هم نداشته باش خدا کمکت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق خیلییی کم به خاطر یه مسئله حجاب ممکنه حتی تا مرز اخراج هم بری (اگه 8 سال تعهدتو کامل انجام نداد ...

عزیزم عوضش ساعت کاریتون هم زیاد نیست همه بعداش رو نگاه کن نه فقط حقوقش که تابستونی کامل با حقوق تعطیلی بیمه داری تعطیلی هات زیاده

من کارورز روانشناسیم عاشق رشتمم ولی کامل وقتم گرفته یعنی تو عید و تعطیل رسمی و جمعه هم ما میریم تحقیق و دوره

همکارا مدیر معاون

اخه فکر نمیکردم تا این حد گیر بدن 

چون معلم های مدرسه خودمون که مال قدیم تر هم بودن حجابشون کامل نبود 

موهاشون کمی از مقنعه بیرون بود حتی یه سری ها که چادری بودن هم چادر برداشتن

عزیزم عوضش ساعت کاریتون هم زیاد نیست همه بعداش رو نگاه کن نه فقط حقوقش که تابستونی کامل با حقوق تعطی ...

من استثنایی قبول شدم 

100 برابر انرژی بیشتری نسبت به معلم عادی میگیره 

حقوقشم فقط فک کنم 2 تومن بیشتره 

تازه استاد ما میگف برخلاف مدرسه عادی 

والدین این کوچولو ها 

بجه ها رو تا تقریبا اخرای اسفند میارن مدرسه که خودشون به کاراشون برسن (مخصوصا بچه هایی که اتسیم هستن)

خودم تنها

من استثنایی قبول شدم 100 برابر انرژی بیشتری نسبت به معلم عادی میگیره حقوقشم فقط فک کنم 2 تومن بیشتره ...

خب اشتباه کردی دیگه استثنایی خیلی سخته و روحیه مخصوص خودش میخواد بچه های عادی نیستن ارتباط گیری باهاشون سخته و بشدت زودرنجن باید مراقب حرفات و حرفات باشی چون هنوز خیلی کوچولوان

خب مشخصه که کار کردن در هر ارگانی یه قوانینی داره.قوانین ظاهری و فکری کارمندان آموزش پرورش که با فکر ...

و فقط یه ایرانی میتونه که هنیشه شاکی باشه و دلش،بخاد همه جا باب میل خودش رفتار کنه

خب اشتباه کردی دیگه استثنایی خیلی سخته و روحیه مخصوص خودش میخواد بچه های عادی نیستن ارتباط گیری باها ...

من فقط از بعضی رفتاراشون میترسم 

طبق گفته های استادام بعضیا یه سری رفتارای زشت هم دارن 

که من واقعا نمیتونم همچین چیزیو تحمل کنم 

خودم تنها

حقوق ها متفاوته ولی بیشتر از 20 برای کسی که سابقه نداره نیست البته خیلی ها همون 13 یا 14 میگیرن

اینم بهت بگم با افزایش سابقه حقوق زیاد تغییر نمیکنه مابه التفاوت من با سابقه با یه بی سابقه خیلی اندکه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اخه فکر نمیکردم تا این حد گیر بدن چون معلم های مدرسه خودمون که مال قدیم تر هم بودن حجابشون کامل نبود ...

هر چی هست من معلمی رو دوست ندارم 

مخصوصا منی که معلم استثنایی میشم 😭اصلا روحیه شو ندارم 

خودم تنها

من فقط از بعضی رفتاراشون میترسم طبق گفته های استادام بعضیا یه سری رفتارای زشت هم دارن که من واقعا نم ...

ببین بچه های استثنایی که فرشته هستن من دبیر متوسطه هستم اینقدر بی احترامی میبینیم ولی نباید دم بزنیم همه افسار گسیخته هستن اینجا خیلی کم دختر معقول هیت 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی