2777
2789

من یه کاربر قدیمی هستم،بچم 2سالشه

نزدیک4میلیون خرج کردم بچم هنوز داره ناله میکنه

خدا لعنتش کنه زورش میاد جواب بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب .... نوه ی خواهرشوهرم فقط بااون دکتریبوستش خوب شد همش دعاش میکنند هرجادکتررفت ازبچگی خیلی جواب نداد الان سه سالشه منم به عروسمون گفت برادرزاده ام روببره پنج ساله است اماازنوزادی یبوست داره و خیلی اذیت میشه ودکترا گفتند تاهفت سالگی داره چراشما راضی نبودید داروش خوب نیست؟؟؟ خواهرشوهرم ازداروهاش خیلی تعریف میکرد شعبه ی خزانه بردش انگارتو م ونک هم شعبه داره

دکترش رو عوض کنید بعضی وقتها دکترهای رزیدنت خیلی بهتر تشخیص میدن و دارو مینویسن تا دکترهای باتجربه

بچه خودم ده تا دکتر متخصص بردم هر کدوم یه چرک خشک کن قوی دست آخر یه رزیدنت سال دومی گفت این بدنش اصلا چرک نداره و ویروسیه بعد چند روز هم پسرم کامل خوب شد

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

2ساله شب نمیخوابم داغون شدم،من مطبش تو تجریش باغ فردوس میرم

جواب آوندوسکوپی رو سریای اول که گرفتم دو روز بعدش به دستیارش پیام دادم گفت 30تومن بریز به این شماره کارت تا جوابشو بدم