2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 81 پست

عزیزم اگه میخوای ایرانی بگیری اسنوا بخر امرسان خیلیییی بده موتورش خوبه ولی بدنش داغونه زود زنگ میزنه کشوها فریزر هم خیلی بده هفته اول میشکنه نو فراستش هم الکیه پشت کشوها همیشه یخ داره سه چهار ماه یه باز باید سشوار بگیری

ما خونمون و خریدیم تو ارزونی ۷۰ میلیون الان جهاز و حساب کردیم میشه ۱۰۰میلیون واقعا سخته خیلی سخته سر ...

بخدامنم مثل توام 

شکرکن خونه داری 

من که هیچ دلخوشی ای ندارم چه شوهرچه خریدجهیزیه

😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه میخوای ایرانی بگیری اسنوا بخر امرسان خیلیییی بده موتورش خوبه ولی بدنش داغونه زود زنگ میزنه ...

اینی که دیدم شیشه ای کلش عکسش و الان میرارم ولی کیفیت داخلش بد باشه نمیگیرم بد بختیم اینه به یخچال و تلوزیون خیلی حساسم بیشتر به یخچال

عزیزم اگه میخوای ایرانی بگیری اسنوا بخر امرسان خیلیییی بده موتورش خوبه ولی بدنش داغونه زود زنگ میزنه ...

عزیزم منم خیلی با خانواده نامزدم مشکل دارم خصوصا با خواهرش ولی زدم بیخیالی و گفتم میرم با مادرش حرف میزنم ببینم مشکلش چیه 

بخدامنم مثل توام  شکرکن خونه داری  من که هیچ دلخوشی ای ندارم چه شوهرچه خریدجهیزیه

عزیزم منم خیلی با خانواده نامزدم مشکل دارم خصوصا با خواهرش ولی زدم بیخیالی و گفتم میرم با مادرش حرف میزنم ببینم مشکلش چیه 

اینی که دیدم شیشه ای کلش عکسش و الان میرارم ولی کیفیت داخلش بد باشه نمیگیرم بد بختیم اینه به یخچال و ...

خیلی مهمه واقعن بد باشه اذیت میکنه مامان من امرسان داره ۴ ساله خریده روانیمون کرده خیلی افتضاحه

خب بخره الکترواستیل مگه چی میشه  گرون شده دهبرار من خودم نامزدم شرایطمون سخت شده

الکترو استیل میگن خوب نیست اصلا

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳