2777
2789
موقعی ک من جهاز میخریدن ساید ۷ تومن بود خاک تو سرم نگرفتم الان با هفت تومن ی یخچال زپرتی میدن 

ببخشید کی عروسی کردین شما؟

خداجونم ممنون از معجزه ی قشنگت...مواظب پسرقشنگم باش..😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعی ک من جهاز میخریدن ساید ۷ تومن بود خاک تو سرم نگرفتم الان با هفت تومن ی یخچال زپرتی میدن 

دقیقا الان یخچال ایرانی امرسان بدون ابریز بدون یخ ساز ۲۰ فوت ۶ میلیون بعد مامان من ساید ال جی دور این دور خرید ۶و۷۰۰ واقعا زور داره

فکر کنم با این پول نهایت بتونی الکترواستیل اونم از مدل معمولی اش بخری 😞من خودم2سال پیش موقع جهاز یخچال ال جی مدلِ فریز بالا و یخچال پایین برداشتم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
فکر کنم با این پول نهایت بتونی الکترواستیل اونم از مدل معمولی اش بخری 😞من خودم2سال پیش موقع جهاز یخ ...

خب بخره الکترواستیل مگه چی میشه 

گرون شده دهبرار من خودم نامزدم شرایطمون سخت شده

😢😢
خب بخره الکترواستیل مگه چی میشه  گرون شده دهبرار من خودم نامزدم شرایطمون سخت شده

ما خونمون و خریدیم تو ارزونی ۷۰ میلیون الان جهاز و حساب کردیم میشه ۱۰۰میلیون واقعا سخته خیلی سخته سرویس غذا خوری معمولی ۱۵۰۰خوبش ۳میلیون و خورده ای