2777
2789

هیچی .. پیش خدا عزیزترم هست روز ب روزم گردنش کلفت تر میشه 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فلسطین پنجاه ساله جنگه شایدم بیشتر اسراییل روز به روز قوی تر میشه مثال نامربوط بود می‌دونم اما من عقلم اینو میگه

متاسفانه... ظالم همیشه سالمه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
مرسي دم خدا گرم 

واقعا با آرامش و صبور باش مطططمئن باش خدا با صابرین هست و اونم طبق قانون کارما  جوابشو میگیره ... 

دلت گرفت گریه کن عیبی نداره ولی از درون محکم باش ایمانتو داشته باش

😍😍خدایا شکرت😍😍

نه عزیزم مطمئن باش تو این صد سال دنیا ضررشو نبینه که قطعا میبینه صد هزار سالم اون دنیا میبینه احتمالا

خدا شاید از حق خودش بگذره ولی از حق بندش نه فقط مخصوصا مظلوم

میگن بترس از آه مظلومی که جز خدا هیچکسو نداره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
فلسطین پنجاه ساله جنگه شایدم بیشتر اسراییل روز به روز قوی تر میشه مثال نامربوط بود می‌دونم اما من عق ...

عراقم با ما به ناحق جنگ کرد الان همشون بدبختن اینم مثاله

😍😍خدایا شکرت😍😍

از قدیم گفتن صبر کوچیک خدا چهل ساله و چوب خدا صدا نداره و دلی ک شکسته خداوصداشو شنوفته و جوابشو کوبنده میده.امیدداشته باش .

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

من ظالمای زیادی رو دیدم که تقاص پس دادن. ولی دیدم اونایی رو که سرشون نیومده. شاید بعدا بیاد. من که منتظرم. با اینکه تقریبا نا امیدم.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون