2777
2789
عنوان

شما باشين چيكار مى كنيد ...!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 25 پست
دوسشداری؟ پاش وایسا سختی هم داره بکش و درستش کن دوسشنداری جداشو و باز ی سختیایی داره جدایی بعدش&n ...

با اين كاراش حتى ديگه نمى دونم دوسش دارم يا نه اصلا هنگم مرسى عزيزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من ايناشو نديدم سه سال امد رفت جواب مثبت دادم بعدش امريكا زندگى مى كرد بهم مى گه الان عقب مونده ...

اوکی منم قضاوتش نمیکنم ولی اختلاف فرهنگیتون مشهوده و برای هردوتون عذاب آور 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
اوکی منم قضاوتش نمیکنم ولی اختلاف فرهنگیتون مشهوده و برای هردوتون عذاب آور 

چيزى كه خودش اون موقع نشون نمى داد متاسفانه ولى الان نگران حال زن رفيقش مى شه حتى زن رفيقش تو اولين ديدار چسبيده بود بعش هر جا مى رفت دنبالش بود با تيكه با من حرف ميزد حتى زن ٤٠ ساله به لاك من حسادت مى كرد 

چيزى كه خودش اون موقع نشون نمى داد متاسفانه ولى الان نگران حال زن رفيقش مى شه حتى زن رفيقش تو اولين ...

شوهرت روشنفکر نیست ، نابالغه . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
اره واقعا اصلا بزرگ نشده 

تو هم مسئول بزرگ کردن کسی که والدینش در تربیتش کوتاهی کردن نیستی . 

نمى دونم چيكار كنم كم اوردم واقعا به طلاق هم فكر كردم حتى 

مشاوره بگیر و اگر صلاح دونست جدا بشو 

هر کس یکبار زندگی میکنه 

برای یک انتخاب اشتباه تا ابد عمرت رو نسوزون

مشاوره بگیر و اگر صلاح دونست جدا بشو  هر کس یکبار زندگی میکنه  برای یک انتخاب اشتباه تا ...

فعلا كه تشريف ندارن به بهانه كاراى أقامت با خواهراش زفته خوش گذرونى مشكل اينجاست خانوادشم وسط زندگيمونن من حتى حريم شخص ندارم مرسى عزيزم حتما قبل هر لقدامى مشاوره مى رم