خانم ها من دو ماهه عقد كردم شوهرم يه جورايي همه زن ها رو دوست داره هر جا بريم اونجا زن باشه خيلى خوبه مثلا دكتر بريم خانم باشه مى گه چون خانم كارش درسته ولى با من نه اينجورى نيستا حتى يه خانم يكم ازش تعريف كنه ديگه مطمين براش كم نميذاره تازه متوجه شدم خانم دوستاش هزينه شا رژ تل و اينترنت و شوهر من براشون مى فرسته الانم به حرف خواهراش با برنامه كه من خبر نداشتم رفته سفر به بهانه كار به من مى گه تو همه چى كم خرج كنم با وجودى كه وضعش خيلى خوبه واسه زن هاى مردم خرج كنه شما بگين چيكار مى كنيد با همچين شوهرى بهشم گفتم مى گه نه تو بيمارى توهم ميزنى اونا پاكن و من باكسى كارى ندارم ولى پشت تل قربون صدقه زن رفيقش ميره چه جور بعد مى گه اين مدل حرف زدن منه منظورى نيست
کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فازش چی بوده از زن گرفتن وقتی با همه زنا میپره؟!!!
فقط تا دیر نشده جدا شو
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
داشتيم عزيزم ايشون چند بار امد خواستگارى كلى رفت و امد و نشون نمى داد اون موقع كه اينجورى مگه من گوشيشو ديدم مثلا مى گه عاشقمه عكس زن دوستشو بهم اولين بار نشون داد ديدم چت دارن گفتم تو باهاش چت مى كنى گفت مثل خواهرمه سه سال طول كشيد من جواب مثبت دادم بهش
یاد اسدالله میرزا افتادم تو سریال دایی جان ناپلئون چرا تا از کسی مطمئن نشدین عقد میکنید ؟؟ ...
والا من ايناشو نديدم سه سال امد رفت جواب مثبت دادم بعدش امريكا زندگى مى كرد بهم مى گه الان عقب مونده اى فكر مى كردم روشنفكرى ولى نيستى البته همه اينا كه من مى گمو انكار مى كنه ولى زن رفيقش پرو جلو خودم گفت چرا وأي فاتو برداشتى من ديگه نت ندارما