2777
2789

سلام دوستان میخوام از یه رسم براتون بگم

ک مردم خوزستان اونو میگیرن به صورت کاملا مفصل و سنگین 

شب ۱۵ ماه رمضان ک ولادت هست رو میگیم شب گرگیعان 

علاوه برمولودی ک همه جا میگیرن 

تمام خونه ها یه چیزی واسه پذیرایی(شیرینی،پفک،اجیل،نقل و نبات،.....)واسه بچه کوچیکا میارن 

بعد بچه های هر محله دسته جمعی باهم جمع میشن و میرن دم خونه با لباس های محلی 

یه شعر محلی هم میخونن و در اون خونه رو میزنن

صابخونه هم بهشون گرگیعان میده 

یادش بخیر بچه ک بودیم با هم محله یامون میرفتیم

اخر شب هم برمیگشتیم با کللللی خوراکی 

الان ک یادم اومد اشک تو چشام جمع شد

این رسم هنوز تو خوزستان بخصوص عرب های خوزستان برگزار میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راستش رسم قاشق زنی رو نمیدونم چی هست  میشه توضیح بدین؟

همين رسمي كه شما دارين، بچه ها شب چهارشنبه سوري يه چادري چيزي ميندازن روي سرشون كه شناخته نشن، بعد كاسه دست ميگيرن با يه قاشق ميرن دم خونه ها قاشق و به كاسه ميزنن دق دق صدا ميده صاحبخونه متوجه ميشه مياد دم در توي كاسه بچه ها آجيل و شكلات و ميوه خشك و نقل و شيريني ميذاره بچه ها هم دوباره ميرن در خونه بعدي😉

من راستش رسم قاشق زنی رو نمیدونم

دقیقشو واست کپی کردم که اشتباه نگم گلم

قاشق‌زنی رسمی عمومی است. زنان و مردان چادری بر سر انداخته و گاه نقابی بر چهره می‌زدند تا ناشناس بمانند. آنگاه با قاشق بر کاسه یا قابلمه یا بر در خانه می‌کوبیدند و اهل خانه را از آمدن خویش آگاه می‌کردند. اهل خانه کاسه خالی را گرفته و مشتی آذوقه خشک از قبیل بنشن در آن ریخته و بازمی‌گرداندند. گاه بجای آذوقه پول نقد به قاشق زن پرداخت می‌شده‌است. مهمترین شرط در قاشق زدن ناشناس ماندن قاشق‌زن بوده‌است؛ لذا نه قاشق‌زن و نه صاحب منزل، در هنگام مواجهه سخن نمی‌گفته‌اند.