سلام من الان تو ۷ هفته هستم بچه ی اولم هست خیلییی سوال برام پیش میاد لطفا اونایی ک هفته های اول یا ماه های اول هستن بیاین تا آخر بارداری اینجا باشیم به هم بگیم چ کار های میکنیم لطفا هر کی میاد بگه چن وقتشه
برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
فردا باید برم غربالگری بچه دوممه . امشب سمت خانواده شوهرم دعوت بودم همه میگفتن این دیگه پسره و اسمشو ...
عزیزم الان دخترا خیلیییی بیشتر پسرا هوای پدر مادرا رو دارن غمت نباشه
برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
خوب حالا بگید اگه پیش دکتر رفتین چ داروهای بهتون داده؟الان چی برا نی نی خوبه ک میخورید
واسه مادر هیچ فرقی نداره .فقط رفتار اطرافیان ادمارو ناراحت میکنه . نمیخوان بفهمن این حس ترحم چقد بده ...
متاسفم برای همه کسانی که اینطوریه برخوردشون.این تفکرات متحجرانه کی میخواد از کشورمون ریشه کن بشه خدا میدونه.عزیزم ولشون کن.خدارو هزاران بار شکر کن بچه های سالم داری