2777
2789
عنوان

خانومای ک ماه یا هفته های اول بارداریتونه بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 80 پست
فردا باید برم غربالگری بچه دوممه . امشب سمت خانواده شوهرم دعوت بودم همه میگفتن این دیگه پسره و اسمشو ...

عزیزم الان دخترا خیلیییی بیشتر پسرا هوای پدر مادرا رو دارن غمت نباشه

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب حالا بگید اگه پیش دکتر رفتین چ داروهای بهتون داده؟الان چی برا نی نی خوبه ک میخورید

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
عزیزم الان دخترا خیلیییی بیشتر پسرا هوای پدر مادرا رو دارن غمت نباشه

خدارو صد مرتبه شکر بهم یه دختر داد . خود دخترمم همش چپ میره راست میره میگه ابجیم کی میاد . ولی خب مردم منتظر سوژه ان. 

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
ای جانم ی روز از من بیشتری الان تو هفت هفته هستی معمولن الان قلبش تشکیل شده ولی بزار تو هشت برو من ۳ ...

جدی هفت هفتمه😍😍😍😍اره ۳۰م جواب ازمایش اولیه ک دکتر رفتم میاد اون وبا سنو باید ببرم پیش دکتر..دیگه بعد جواب از سنو میدم 

دخترقشنگم بی صبرانه منتظر بغل کردنتم
خدارو صد مرتبه شکر بهم یه دختر داد . خود دخترمم همش چپ میره راست میره میگه ابجیم کی میاد . ولی خب مر ...

اینجور مسائل فقط تو همین یکی دوسال اول بعد تولد پررنگه.بعده ها دیگه هر بچه ای یه کارکتری داره و یه عضو از خانواده ست.همه هم عاشقشن

بیا عزیزم وایی...میگم من هفته های اول حالت تهوع داشتم ولی این هفته هیچ علائمی ندارم همش پرید خیلیییی ...

وای تورو خدا لذتشو ببر.منم مثل دیوونه ها یه روز نداشتم نگران میشدم فرداش دو برابر میشد.شکر خداروکن فقط

اینجور مسائل فقط تو همین یکی دوسال اول بعد تولد پررنگه.بعده ها دیگه هر بچه ای یه کارکتری داره و یه ع ...

بعد مدت ها امروز بغضم گرفت . دلم برا بچم سوخت . نمیدونم چی بگم بهشون فقط گاهی هی پیگیر هستن میگم فرقی نداره سالم باشن فقط. 

بعد مدت ها امروز بغضم گرفت . دلم برا بچم سوخت . نمیدونم چی بگم بهشون فقط گاهی هی پیگیر هستن میگم فرق ...

میفهمم چی میگی.متاسفانه بعضیا بی ملاحظه هستن.تو به وجود دخترت افتخار کن.اون الان فقط تشنه ی محبت خودته

فردا باید برم غربالگری بچه دوممه . امشب سمت خانواده شوهرم دعوت بودم همه میگفتن این دیگه پسره و اسمشو ...

منم همین فکرم بود و به من میگفتن دیگه پسره منم تامطمئن نشدم چیزی نگفتم وقتی هم گفتم تلفنی گفتم فکر کنم مادرشوهرم اینطوری شد😕😕😕😕😕

منم همین فکرم بود و به من میگفتن دیگه پسره منم تامطمئن نشدم چیزی نگفتم وقتی هم گفتم تلفنی گفتم فکر ک ...

واسه مادر هیچ فرقی نداره .فقط رفتار اطرافیان ادمارو ناراحت میکنه . نمیخوان بفهمن این حس ترحم چقد بده واسه زنی ک بارداره...نمیفهمن بچه رو خدا میده لک لک ک نمیاره انتخاب کنیم

میفهمم چی میگی.متاسفانه بعضیا بی ملاحظه هستن.تو به وجود دخترت افتخار کن.اون الان فقط تشنه ی محبت خود ...

واقعا واسه دختر اولیم خوشحالم از ته دلش دعا میکرد با این که کوچیکه میگف و گریه میکرد ابجی میخوام. ولی دیگرات فقط دنبال جنس جوور هستن 😐

واسه مادر هیچ فرقی نداره .فقط رفتار اطرافیان ادمارو ناراحت میکنه . نمیخوان بفهمن این حس ترحم چقد بده ...

متاسفم برای همه کسانی که اینطوریه برخوردشون.این تفکرات متحجرانه کی میخواد از کشورمون ریشه کن بشه خدا میدونه.عزیزم ولشون کن.خدارو هزاران بار شکر کن بچه های سالم داری