والا فقط به این فکرمی کنم مابانوهستیم وبا ده فرزندپسرهم جنسیتمان تغییرنمی کندمن هم فرزندپسردارم هم دختروهردونورچشمانم اند؛ امامن زنم ودرجامعه یی زندگی می کنم که زنانش خیلی خوبندفداکارندکلی جوان راهی جبهه کردندکه دست وپاوریه داده انداما قوانین به نفع آنان نیست برای حق کاروتحصیل خودتصمیم نمی گیرندقوانین ارث به نفع شان نیست وصدهامورددیگر...
وبدتربانوانی که خودباوری ندارندوازخودتجلیل نمی کنند
کاری به این ندارم که بیشترتک فرزندها دختردارند؛
یااینکه بیشتربچه هایی که ازپرورشگاه می گیرنددخترند؛
زیباترین اسامی هستی، دنیا کیمیا رویا که همه چیزست زنانه ست؛
یااینکه مهمترازهمه پیامبرکه قطب عالم امکان بودوالبته تماااااام انبیاااالهی دختردوستند(حتی کتبی هم دراین زمینه نوشته شده)
موضوع اینه که اگه من الان اینهاراواردذهن همسرم و پسرم کنم خودم راکه زنم جلوی چشم همسرم تخفیف میدم. همسرم میگه توهمان دختردیروزی...مادرم راخواهرم راکوچک می کنم.
قطعاتمام کشورهایی که اززن تقدیرمی کنندپیشرفت می کنند.زن ماده زندگی ست. ریشه کلمه زن زندگی ست.حتی تحیق شده واژه مدرسه دانشگاه دربیشترزبانهامونث است چون زن پرورش رابه عهده دارد. بعدماه ۹ماه زحمت می کشیم بعدازجنس مذکرتقدیرمی کنیم.
شرایطی می سازیم که فرداروزی باپدرش حرف بزندوبپرسم چی می گفتیدبگوید: "مردانه بودبه زنان ربطی نداردوحرفمان رانخواند".
ازماست که برماست.
کودک آزاری دخترآزاری قدرنشناسی به زنان آیامتوجه مانیست؟دلمان می آیددختری عاشق پرازعاطفه رابیازاریم؟
-دکترحسین باهر-رفتارشناس می گوید: "مردان برای تکمیل شخصیت نیازبه دخترمادرهمسروخواهردارندولزومازنان این نیازراندارند".