2777
2789
عنوان

خانومای ک ماه یا هفته های اول بارداریتونه بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 80 پست
اصلا اقدام نکردم چون تنبلی دارم . الان سیکلم عقب افتاده پرستار گفت حتما بارداری و تو دلم امید انداخت

ایشالله ک بارداری

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
ممنونم عزیزم. من شکر میکنم فقط سالم باشه سه تا دختر باشن حتی .

عزیزم از صمیم قلبم برات دعا میکنم دخترات اینقدر باعث سربلندیت بشن که همه اونایی که زخم زبونت زدن سرافکنده بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از صمیم قلبم برات دعا میکنم دخترات اینقدر باعث سربلندیت بشن که همه اونایی که زخم زبونت زدن سرا ...

ممنون عزیزم. من از امروز مادر دوتا فرشته ام😍

هر کی چش نداره ببینه چشش دراد😊

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...

والا فقط به این فکرمی کنم مابانوهستیم وبا ده فرزندپسرهم جنسیتمان تغییرنمی کندمن هم فرزندپسردارم هم دختروهردونورچشمانم اند؛ امامن زنم ودرجامعه یی زندگی می کنم که زنانش خیلی خوبندفداکارندکلی جوان راهی جبهه کردندکه دست وپاوریه داده انداما قوانین به نفع آنان نیست برای حق کاروتحصیل خودتصمیم نمی گیرندقوانین ارث به نفع شان نیست وصدهامورددیگر...

وبدتربانوانی که خودباوری ندارندوازخودتجلیل نمی کنند

کاری به این ندارم که بیشترتک فرزندها دختردارند؛

یااینکه بیشتربچه هایی که ازپرورشگاه می گیرنددخترند؛

زیباترین اسامی  هستی، دنیا کیمیا رویا که همه چیزست زنانه ست؛

یااینکه مهمترازهمه پیامبرکه قطب عالم امکان بودوالبته تماااااام انبیاااالهی دختردوستند(حتی کتبی هم دراین زمینه نوشته شده)

موضوع اینه که اگه من الان اینهاراواردذهن همسرم و پسرم کنم خودم راکه زنم جلوی چشم همسرم تخفیف میدم. همسرم میگه توهمان دختردیروزی...مادرم راخواهرم راکوچک می کنم.

قطعاتمام کشورهایی که اززن تقدیرمی کنندپیشرفت می کنند.زن ماده زندگی ست. ریشه کلمه زن زندگی ست.حتی تحیق شده واژه مدرسه دانشگاه دربیشترزبانهامونث است چون زن پرورش رابه عهده دارد. بعدماه ۹ماه زحمت می کشیم بعدازجنس مذکرتقدیرمی کنیم.

شرایطی می سازیم که فرداروزی باپدرش حرف بزندوبپرسم چی می گفتیدبگوید: "مردانه بودبه زنان ربطی نداردوحرفمان رانخواند".

ازماست که برماست.

کودک آزاری دخترآزاری قدرنشناسی به زنان آیامتوجه مانیست؟دلمان می آیددختری عاشق پرازعاطفه رابیازاریم؟

-دکترحسین باهر-رفتارشناس می گوید:  "مردان برای تکمیل شخصیت نیازبه دخترمادرهمسروخواهردارندولزومازنان این نیازراندارند".

عزیزدلم اولا اینکه خداان شاء الله بهت فرزندسالم بده چون داداش نداری پسربده ولی بعدحتماحتمایک دختربده چون ماکه خواهرنداریم می دونیم برای هم پدرهم مادردخترچقدرواجبه.

برات صلوات فرستادم. شماهم لطفابرای پسردخترمن یک صلوات بفرست

لطفامتن بالاروبخون

❤❤❤🌹🌹🌹

سلام استارتر ايا ني ني ت پسر شد؟؟؟؟

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****