سلام من الان تو ۷ هفته هستم بچه ی اولم هست خیلییی سوال برام پیش میاد لطفا اونایی ک هفته های اول یا ماه های اول هستن بیاین تا آخر بارداری اینجا باشیم به هم بگیم چ کار های میکنیم لطفا هر کی میاد بگه چن وقتشه
برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم از رو تاریخ آخرین پریودیت حساب کن ببین چن هفته من انقد ذوق دارم روز شمار میکنم خیلیییی دیر میگذره🙁
برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
اول ك تبريك مادرشدي❤️❤️❤️❤️❤️خب اونايي ك هفته هاي اولن تجربه اي ندارن ك ب سوالات شما جواب بدن ه ...
اره راس میگی ها😂
من فقط اومدم بگم دلتون آببببب ...... من اخراشم😎😎😎😎😎😎😂😂😂😂😂😂😂
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
پسرت که داداشت نمیشه😂عزیزم خودتو برای هردوجنس آماده کن.بخدا خواهرانه میگم که بعدا اذیت نشی.به شوهرت ...
آره ولب دوس دارم دخترم داداش داشته باشه .ن گلم خودمو برا دوتاش آماده کردم هر چی شد شکرش....فقط تو دلم گفتم اول سالم باشه بعد اگه صلاح بود پسر
چند هفتگی قلبش تشکیل میشه یعنی من این هفته برم قلب داره؟؟ ۸ فروردین اخرین پریودم بود
ای جانم ی روز از من بیشتری الان تو هفت هفته هستی معمولن الان قلبش تشکیل شده ولی بزار تو هشت برو من ۳۰ میرم تو هم همون روزا برو