2777
2789
عنوان

خانومای ک ماه یا هفته های اول بارداریتونه بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت که داداشت نمیشه😂عزیزم خودتو برای هردوجنس آماده کن.بخدا خواهرانه میگم که بعدا اذیت نشی.به شوهرت ...

شوهرمن هم تو تخیلات خودش پسر داره میبردش سرکار🤣🤣میترسم دختربشه بزنه تو برجکش🤣🤣🤣

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
من اولشم ولی این هفته میرم سنو نمیدونم چند هفتمه😂

عزیزم از رو تاریخ آخرین پریودیت حساب کن ببین چن هفته من انقد ذوق دارم روز شمار میکنم خیلیییی دیر میگذره🙁

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
اول ك تبريك مادرشدي❤️❤️❤️❤️❤️خب اونايي ك هفته هاي اولن تجربه اي ندارن ك ب سوالات شما جواب بدن ه ...

اره راس میگی ها😂

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

من فقط اومدم بگم دلتون آببببب ...... من اخراشم😎😎😎😎😎😎😂😂😂😂😂😂😂

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
شوهرمن هم تو تخیلات خودش پسر داره میبردش سرکار🤣🤣میترسم دختربشه بزنه تو برجکش🤣🤣🤣

از الان  روش كار كن بخاطر خودت خواهر خيليا بودن ك با روياي پسر رفتن جلو يهو دختر شده كلي هم خودشونو هم زن باردارشونو ناراحت كردن 

پسرت که داداشت نمیشه😂عزیزم خودتو برای هردوجنس آماده کن.بخدا خواهرانه میگم که بعدا اذیت نشی.به شوهرت ...

آره ولب دوس دارم دخترم داداش داشته باشه .ن گلم خودمو برا دوتاش آماده کردم هر چی شد شکرش....فقط تو دلم گفتم اول سالم باشه بعد اگه صلاح بود پسر 

عزیزم از رو تاریخ آخرین پریودیت حساب کن ببین چن هفته من انقد ذوق دارم روز شمار میکنم خیلیییی دیر میگ ...

چند هفتگی قلبش تشکیل میشه یعنی من این هفته برم قلب داره؟؟

۸ فروردین اخرین پریودم بود

دخترقشنگم بی صبرانه منتظر بغل کردنتم
چرا خیلی سخته  درس دارم  تو غربت هم هستم

عزیزم ایشالله تنتون سالم باشه

منم شوهرم پسر میخواست بچه دومم هم دختره زیاد به جنسیت وابسته نشید بهم میگه تا3نشه بازی نشه منم گفتم ...

فردا باید برم غربالگری بچه دوممه . امشب سمت خانواده شوهرم دعوت بودم همه میگفتن این دیگه پسره و اسمشو چی میزارید و... 🙄

درصورتی ک غربالگری احتمال دختر داده.

از فردا گوشی به دست باید جواب همه رو بدم. ته دلمم میدونم دختره

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
چند هفتگی قلبش تشکیل میشه یعنی من این هفته برم قلب داره؟؟ ۸ فروردین اخرین پریودم بود

ای جانم ی روز از من بیشتری الان تو هفت هفته هستی معمولن الان قلبش تشکیل شده ولی بزار تو هشت برو من ۳۰ میرم تو هم همون روزا برو