2777
2789
عنوان

چرا من نمیفهمم باردارم یا نه....

183 بازدید | 26 پست

یک سال هست که اقدام کردم. شهریور پارسال یک دوره کلومیفن خوردن، شبی یه دونه. این ماه هم شبی دو تا خوردم. دوره هام 28 روزه هست. امروز روز 30 سیکلم هست. امشب بی بی چک گذاشتم منفی بود. البته از نوع نواری. هیچ علائمی هم ندارم. جز سینه درد که همیشه یک هفته قبل از پری داشتم اما این ماه از روز 27 شروع شد. هر از گاهی هم دل و کمرم درد میگیره مثل پریودی. دیگه علائمی ندارم. چیکار کنم؟ همش تو فکرم... به نظرتون باردارم یا به خاطر قرصا عقب انداختم؟ 

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
چند روز دیگه صبر کن دوباره بی بی چک بزن ولی صبح

خیلی استرس دارم. یعنی ممکنه باردار باشم؟ 

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا استرس نداشته باش. استرس سمه

آخه یک ساله منتظرم. سنمم کم نیست. این بیشتر نگرانم میکنه. یک ثانیه هم از فکرش بیرون نمیام

ان‌شاءالله خبر بارداریت رو بدی اما استرس هم باعث عقب افتادن میشه

هر ماه استرس داشتم. هیچ وقت عقب نمیفتاد آخه

پناه بر خدا عزیزم استرس نداشته باش

ممنون گلم. ولی نمیدونم چیکار کنم که بهش فکر نکنم

ممنون گلم. ولی نمیدونم چیکار کنم که بهش فکر نکنم

خودتو سرگرم کن قرآن بخون بهش فکر نکن فعلا دو سه روز صبر کن

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
تحت نظر دکتر قرص خوردی؟ استرس نداشته باش عزیزم استرس مادر تمام بیماری هاس،دکترم همیشه بهم میگفت

آره عزیزم. شبی دو تا خوردم. اصلا نمیتونم ذهنمو منحرف کنم. همش دارم به بارداری و بچه فکر میکنم 

خودتو سرگرم کن قرآن بخون بهش فکر نکن فعلا دو سه روز صبر کن

قرآن میخونم اتفاقا. ولی همش نذر و نیازه واسه بارداری