2777
2789
عنوان

دخترم خیلی پرخوری کرد امشب

243 بازدید | 25 پست

دختر۲۰روزم تا خرخره شیر خو ده پس میاره بازم شیر میخواد نمیخوابه از غروب تا الان اینجوری میکنه به نظرتون سیرنشده یا دل درده؟؟تا یکم میخوابه باز بیدارمیشه گریه میکنه 

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلدرد داره و مکیدن ارومش میکنه برا همین هی شیر میخوره بعدش رفلاکس و درد 

بهش پستونک بده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دلدرد داره و مکیدن ارومش میکنه برا همین هی شیر میخوره بعدش رفلاکس و درد  بهش پستونک بده

ای وای بدبختیام شروع شد پس

اگه گریه میکنه احتمالا گشنشه . دختر منم ۲۰ روزش بود مثل دختر شما بود با اینکه شیرم خیلی زیاد بود و حتی میریخت . مادرشوهرم گفت این بچه گشنشه جدی نگرفتم دکتر بردمش حرف مادرشوهرمو تایید کرد . براش شیر خشک گرفتم ب عنوان کمکی . بچه نه گریه میکرد نه نا اروم بود . شاید دخترت گشنشه !!!!!@@

اروغشو بگیر بعد یه بالشت بزار رو پات از شکم بزارش رو پات و کمرشو ماساژ بده مواظب باش نیفته 

هر قدر سرپا و دمر گرفتمش آروغ نزد.اهل آروغ زد نیس انگار ازین به بعد با دل دردش منو بیچاره میکنه