2777
2789
عنوان

دخترم خیلی پرخوری کرد امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 25 پست
ای وای بدبختیام شروع شد پس

دور از جون عزیزم این روند طبیعیه نی نی هاست اکثریت همینن بچه شما هم همینطوره حتما اگه شیر خودتم میخوره پرهیز غذایی کن و موادی که نفخ و از بین میبره بخور و یا شیر خشک میدی حتما شیر خشک ضد رفلاکس بده و اروغشو بگیر و روزها بزارش رو شکم بخوابه بالا سرش باش ولش نکنیا 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
زود زایمان کردم

اها!از روی کنجکاوی پرسیدم!انشالله خدا حفظش کنه و زیر سایه ی پدرو مادر بزرگ بشه!میتونم بپرسم چند ماهه دنیا اومد و چرا زود؟

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر قدر سرپا و دمر گرفتمش آروغ نزد.اهل آروغ زد نیس انگار ازین به بعد با دل دردش منو بیچاره میکنه

شده نیم ساعتم اروم بزن پشتش تا اروغ بزنه اگه نزنه دل درد میگیره

دور از جون عزیزم این روند طبیعیه نی نی هاست اکثریت همینن بچه شما هم همینطوره حتما اگه شیر خودتم میخو ...

سرسفره افطار تره هم قاطی سبزی خوردم گفتم نخورم نفخ داره باز خوردم حکایت چرا عاقل کند کاری که باز آید پشیمانیه

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم
سرسفره افطار تره هم قاطی سبزی خوردم گفتم نخورم نفخ داره باز خوردم حکایت چرا عاقل کند کاری که باز آید ...

من بعد نخور 

چون بچه شیر میدی باید رعایت کنی وگرنه کوچولوت بیشتر اذیت میشه زبونم ندارن که بگن گریه میکنن فقط پستونک برای رفلاکس خوبه هم ارومش میکنه دلشو بهدخاطر مکیدن هم نمیزاره اسید معده برگرده بالا و حلقشو بسوزونه و اذیت بشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اها!از روی کنجکاوی پرسیدم!انشالله خدا حفظش کنه و زیر سایه ی پدرو مادر بزرگ بشه!میتونم بپرسم چند ماهه ...

هفته۳۵.رحمم دوشاخه زود زایمان میکنم

من بعد نخور  چون بچه شیر میدی باید رعایت کنی وگرنه کوچولوت بیشتر اذیت میشه زبونم ندارن که بگن ...

اگه پستونک تو دهنش باشه و من خوابم ببره اشکالی نداره؟

اگه پستونک تو دهنش باشه و من خوابم ببره اشکالی نداره؟

نه اشکال نداره اون خودش مک میزنه و خوابش عمیق بشه میندازتش بیرون ولی میتونی اگه دیدی خوابش برده از دهنش درش بیاری فقط نکش از تو دهنش میتونی انگشت کوچیکتو بزاری کنار لبش یکم بازی کنی تا ولش کنه اگه تو دهنش محکم نگهش داشته بود 

نه اشکال نداره اون خودش مک میزنه و خوابش عمیق بشه میندازتش بیرون ولی میتونی اگه دیدی خوابش برده از د ...

ممنون عزیزم

ممنون عزیزم

خواهش میکنم